Gekkenhuis bij MediaMarkt

Woensdag 29 oktober is het weer Gekkenhuis bij MediaMarkt. Vier dagen lang is de elektronicaketen weer het toneel van elektronica aanbiedingen en andere consumenten goederen tegen bijzonder lage prijzen. Het MediaMarkt Gekkenhuis gaat door t/m zondag 2 november 2014.

Gekkenhuis MediaMarkt 2014
Gekkenhuis MediaMarkt 2014

MediaMarkt inkopers zijn gek geworden!

De ‘Gekkenhuis’ actie van het elektronica concern MediaMarkt is anders dan alle andere elektronica acties. Dit is te wijten aan het bijzondere assortiment dat de winkel speciaal voor deze actie heeft ingekocht. Naast verschillende aanbiedingen op het gebied van elektronica heeft MediaMarkt vanaf woensdag ook een aantal artikelen die je doorgaans niet zo snel in het assortiment zou verwachten. Van dekbedovertrek tot elektrische bakfiets. Stuk voor stuk scherp ingekocht met als doel deze ook weer tegen een heel scherpe prijs te verkopen. En daar kan iedereen vier dagen lang de vruchten van plukken.

Gekkenhuis folder

Gekkenhuis folder MediaMarkt
Gekkenhuis folder MediaMarkt

Ook voor deze actie heeft de MediaMarkt weer een speciale actiefolder gepubliceerd waarin de hoogtepunten van deze actie worden weergegeven.
Anders dan bij andere winkelacties van de MediaMarkt worden in deze 16 pagina’s tellende publicatie ook mooie aanbiedingen gepresenteerd die niets met elektronica te maken hebben. Toch zijn deze koopjes ook voor elektronica liefhebbers zeer zeker de moeite waar om even te bekijken. Op de voorpagina vind je bijvoorbeeld laarzen van het Australische merk Ugg. Zowel de Ugg Classic Mini als de Ugg Clasic Short worden aangeboden voor slechts €99,- per paar. Deze Ugg laarzen zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart, chestnut, chocolate en grey en in de maten 36 t/m 41.
Op pagina 4 van de Gekkenhuis folder staat zelfs een authentieke Arcadekast met maar liefst 60 oude Arcade hits als Donkey Kong, Pacman, Space Invaders en Super Brake out. Scoor deze echte spelletjes kast tijdelijk voor slechts €999,- (met een beperkte oplage geldt voor dit apparaat wel Op=Op).
En op pagina 12 en 13 passeren zelfs een aantal verschillende fietsen de revue. Zo is er de Popal transportfiets inclusief voordrager en Led verlichting voor maar €129,-. Een elektrische fiets van het merk Grünberg met een actieradius van 100 km. Deze fiets beschikt over een aluminium frame, 3 versnellingen en 3 ondersteuningsstanden met remonderbreking. Tijdens het MediaMarkt Gekkenhuis gaat deze Duitse Grünberg weg voor maar €699,-. Zelfs wanneer je op zoek bent naar een elektrische bakfiets kun je de komende dagen bij de MediaMarkt terecht. De winkel biedt tijdelijk een elektrische bakfiets van het bekende merk Babboe aan voor €1499,-.

algemeen 468x60

Neem voor deze en nog veel meer andere bijzondere aanbiedingen een kijkje in de Gekkenhuis folder van de elektronicagigant.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *