Extra korting plakken met Prijzencircus

468_60
Woensdag 2 t/m zaterdag 5 oktober is het extra feest bij de V&D warenhuizen. Woensdag begint namelijk de Prijzencircus stickeractie, waarmee je bovenop de huidige Prijzencircus kortingen, nog eens 10%, 15% of zelfs 20% extra korting kunt plakken.

Sticker korting actie
Sticker korting actie

Tot 20% extra korting plakken

Iedereen die niet warm of koud kon worden van de koopjes uit de Prijzencircus folder van dit najaar bedenkt zich misschien met tijdens de speciale sticker actie van woensdag 2 t/m zaterdag 5 oktober 2013. Zo nu en dan komen bovenop de Prijzencircus aanbiedingen (welke van 26 september t/m 13 oktober 2013 geldig zijn) nog eens extra kortingen die het koopjes jagen wel heel aantrekkelijk maakt. De ‘Extra Korting Plakken’- actie is zo’n moment welke niet gewoon onopgemerkt blijft. Alle huishoudens die afgelopen week een stickervel met kortingen van V&D in de bus hebben gekregen weten waar wij het over hebben.

De stickers die enkele dagen geleden zijn verspreid zijn namelijk korting waard. En die korting geldt zelfs bovenop de reeds afgeprijsde items uit het Prijzencircus assortiment. Mocht je niet bekend zijn met de sale items van het Prijzencircus, blader dan snel door de online Prijzencircus reclamefolder, zodat je geen koopjes hoeft te missen.
Elk Prijzencircus stickervel bevat 3 stickers van 20%, 2 stickers van 15% en 1 sticker van 10%. Vanaf morgen kun je vier dagen lang bij elk V&D filiaal terecht voor het inleveren van je stickers. Mocht je de stickers niet hebben ontvangen, dan kun je deze uitprinten, waarna je alsnog kortingen kunt plakken. Verder werkt het heel simpel. Zoek jouw favoriete artikel dat je graag met fikse korting wilt scoren en plak daarbij de sticker die hiervoor in aanmerking komt. Wel geldt dat je maximaal 1 sticker per item kunt plakken en één persoon ook maximaal 1 stickervel met kortingen mag gebruiken. In totaal heb je dus de beschikking over 6 kortings- stickers om een aantal mooie aanbiedingen in de wacht te slepen.
Ook wanneer je niet in de gelegenheid bent om ergens binnen deze 4 kortings-dagen naar één van de V&D vestigingen te komen kun je alsnog gebruik maken van de sticker-korting. Hiervoor ga je naar de webshop van V&D.nl en zoek je simpelweg naar het Prijzencircus artikel waar je korting op zou willen krijgen. Voordat je dit artikel in de webwinkel afrekent kun je de actiecode circus2013 invoeren. Door deze actiecode in te vullen verschijnt vanzelf het percentage korting dat bij jouw artikel hoort. Bekijk wel eerst even de actievoorwaarden op V&D.nl, want de korting is uitgesloten voor sommige merken en bepaalde situaties.

Kom dus één van deze dagen nog naar het Prijzencircus van V&D en geniet van deze extra sticker kortingen.