Expert proost op een gezellige herfst!


De komende twee weken staat niet alleen de consumentenelektronica bij Expert centraal, maar ook een aantal prachtige wijnen. In de reclamefolder van Expert kunt u zien bij welke aankopen u een wijncheque ter waarde van € 36,- ontvangt.

Gratis Wijncheques

Tijdens week 43 & week 44 heeft de elektronicaketen Expert een heerlijke actie voor u in petto. Bij de aankoop van verschillende producten uit de laatste reclamefolder ontvangt u een wijncheque ter waarde van € 36,-. Bij sommige artikelen ontvangt u zelfs 2 van deze mooie cadeaubonnen. Op de wijncheques staan actiecodes die u op www.wijnbeurs.nl/expert dient in te vullen. Na deze te hebben ingevuld krijgt u de flessen gratis thuis gestuurd. Voor meer informatie omtrent deze ‘Bourgondische’ actie gaat u naar www.expert.nl/wijnbon.

Wij zijn al even zo vrij geweest om in de Expert reclamefolder (week 43 & 44) te kijken naar de producten die maar liefst 2 wijncheques waard zijn. Op pagina 2, 3 en 4 staan zes verschillende TV’s van verschillende merken die stuk voor stuk zijn afgeprijsd en ook nog eens goed zijn voor twee gratis cadeaubonnen, waarmee u voor € 72,- aan wijn kunt bestellen. Op pagina 11 staan twee wasmachines en één wasdroger die ook alle drie goed zijn voor twee wijnbonnen. Bovendien zijn ook deze producten sterk afgeprijsd en maakt dit de folder voor de niet- wijnliefhebbers ook erg interessant. Neem alvast een kijkje in de online folder van Expert en doe hiermee uw voordeel.

Win een wijnproevrij bij Expert

Naast de wijn cheques heeft Expert de komende twee weken nog meer culinaire verassingen voor u. Tot en met 5 november 2011 kunt u namelijk meedoen aan een prijsvraag. Weet u het juiste antwoord op deze vraag, dan bent u binnenkort wellicht één van de gelukkigen die een wijnproeverij cadeau krijgt. In totaal worden tien arrangementen weggegeven.

De vraag die u dient te beantwoorden luidt:
In de folder ‘Expert proost op een gezellige herfst’ staat een prijsknaller Bosch Volautomaat vermeld. Wat kost deze nu?

Wanneer u het antwoord weet kunt u deze hier invullen.

Expert wijnarrangement folder
Expert wijnproeverij