De Kweker met 6 reclamefolders


Ook ondernemers houden de aanbiedingen van hun favoriete groothandel nauw in de gaten door wekelijks de reclamefolders door te bladeren. Zo ook de vaste klanten bij HORECA groothandel ‘De Kweker’. Althans, dit lijkt het geval te zijn. Aangezien De Kweker maar liefst 6 folders online heeft staan.

De Kweker algemene folder

Ondanks dat De Kweker slechts 2 grote filialen bezit, heeft de horeca-groothandel toch een uitgebreid assortiment met hierin voldoende aanbiedingen. Dit blijkt maar weer uit de vele reclamefolder die de groothandel om de twee weken uitbrengt. Eén van die folders is de algemene folder. Meestal bestaande uit een kleine 20 pagina’s met voordeel op voornamelijk food-items. Veel frisdranken en alcoholische dranken die tegen bulkprijzen worden verkocht. Daarnaast een ruim aanbod van afgeprijsd voedingsmiddelen waar een beetje kok niet zonder kan. Zo zijn de komende twee weken de Sucade en de Noorse Zalmfilet afgeprijsd naar € 5,95 en € 8,95 per kilo.

5 andere folders vol voordeel

Naast de algemene Kweker folder zijn er de komende twee weken nog een vijftal reclamefolders vol aanbiedingen en acties op het gebied van zowel food- als non-food. Zo is er de Sinterklaas leaflet die aangeeft hoe u enkele euro’s voordeel kunt behalen door uw strooigoed in te kopen bij De Kweker. Daarnaast nog een vakblad ‘In de Markt’ genaamd. Dit digitale magazine vertelt u de laatste ins & outs uit de HORECA-branche. In dit blad kunt u zich tegoed doen aan veel productinformatie en de daarbij horende achtergrondinformatie van horeca gerelateerde producten. Tot slot nog een drietal extra folders, te weten de AGF folder, de Kassaweken folder en de Kerstpaketten & Relatiegeschenken catalogus. Allemaal online in te zien op de product folder pagina van De Kweker. Ontdek uw voordeel als ondernemer en bekijk één van de zes reclamefolder digitaal @ FoldersenKranten.nl.