De Drie Dwaze Dagen 2012; nog maar één nachtje slapen!

Ga er vanavond nog maar even goed voor zitten, rust nog maar even lekker uit en doe wat rek- en strekoefeningen; je zal het morgen nodig hebben. Morgenochtend vroeg trapt De Bijenkorf in Amsterdam de 29e editie van de Drie Dwaze Dagen af. Om 07:30 uur regent het voor de deuren van deze vestiging cadeaus die met je smartphone te vangen zijn. En ook de kans op een vliegles en tal van optredens van nieuw talent passeren de revue bij De Bijenkorf morgen. Nog niet voorbereid op al deze dwaasheid? FoldersenKranten.nl laat je zien welke aanbiedingen en acties je echt niet mag missen. Nog even snel inspiratie op doen? Bekijk dan snel de drie boekjes op FoldersenKranten.nl!

DDD Boekje 1
DDD Boekje 1

Donderdag 4 oktober
Het eerste boekje in de reek van drie staat bol met prachtige aanbiedingen en koopjes. Op donderdag 4 oktober, de eerste dwaze dag, profiteert u van voordeel op mode van merken als Repeat, Tommy Hilfiger, Gaastra, Be One, Claudia Sträter, Sandwich, DEPT en nog veel meer. Naast mode vindt u tal van koopjes op accessoires van Fred de la Bretonniere, Smaak, Guess en Ferrici. En ook sierraden van Swarovski, lingerie van Marie Jo, verzorgingsproducten van Clarins, geuren van Burberry, schoenen van Van Lier, speelgoed, kinderkleding, woonaccessoires, woonmeubelen en elektronicaproducten van tal van merken; u vindt ze morgen voordelig bij De Bijenkorf.

Bekijk voor het volledige aanbod op donderdag 4 oktober het 1e boekje van de Drie Dwaze Dagen.

DDD Boekje 2
DDD Boekje 2

Vrijdag 5 oktober
De tweede dwaze dag, op vrijdag 5 oktober, beloofd weer opnieuw een waar merkenfestijn te worden. Met deze dag weer tal van aanbiedingen op tal van merken en producten. Sieraden van Otazu, trendy najaarsmode van prachtige merken, handtassen, portemonnees, woonaccessoires en leuke cadeau ideetjes; het tweede boekje van De Drie Dwaze Dagen staat er bol van. Wat u op 5 oktober echt niet mag missen: de signeersessies van Jill Mansell, een echte vliegles voor €169,00, dwaze korting op Europese citytrips, Van Lier herenschoenen van €169,00 voor €119,00 en maar liefst 25% korting op bijna alle huidverzorgingsproducten! Bekijk voor het volledige aanbod op vrijdag 5 oktober het 2e boekje van de Drie Dwaze Dagen.

DDD Boekje 3
DDD Boekje 3

Zaterdag 6 oktober
De laatste dag met topmerken voor dwaze prijzen, beloofd ook dit jaar een doldwaze dag te worden. Ook op deze dag profiteert u van fijne kortingen, leuke acties en mooie aanbiedingen op merken als DKNY, Michael Kors en McGregor. Ga bijvoorbeeld voor dé little black dress van Karen Millen, French Connection, Julien Le Roy of Ted Baker. Maak deze af met prachtige sieraden van Ti Sento en een mooie tas van Smaak. En wat u op zaterdag 6 oktober nog meer absoluut niet mag missen: 25% korting op de meeste geuren, 20% korting op een overhemd op maat, een Bebook Pure Ereader voor maar €80,00 en de prachtige Forma hoekbank van €2259,00 voor maar €1729,00! Kortom: ook deze laatste dwaze dag biedt weer ongekend veel voordeel. Nieuwsgierig geworden? Bekijk voor het volledige aanbod op zaterdag 6 oktober het 3e boekje van de Drie Dwaze Dagen.