De Bijenkorf DDD dag 3


Vanmiddag zijn we inmiddels over de helft van de Drie Dwaze Dagen, en gaan we alweer richting de laatste dag. Maar dat mag de pret voor de echte koopjesjagers zeker niet drukken.

Net als in de voorgaande reclamefolders van de Bijenkorf zijn er voor de derde dag ook een aantal aanbiedingen die u niet mag missen. Althans, het zou in ieder geval erg zonde zijn:) Ook vandaag hebben we de derde DDD-folder even uitvoering doorgenomen en de beste aanbiedingen voor u geselecteerd. We zien wederom een aantal laag geprijsde Swarovski juwelen op pagina 6. Maar daarvoor staat een koopje waar mensen met een gevoelige neus niet omheen kunnen. Namelijk 25% korting op bijna alle geuren! Dan zien we op pagina 10 , 4 prachtig gekleurde uurwerken van Triwa. Deze trendy watches zijn normaal € 139,-, maar tijdens de DDD worden deze voor € 69,- & € 89,- aangeboden. Blond serviesgoed is bij iedereen wel bekend. Maar de sieraden van blond zijn dat iets minder. Naar onze mening heeft dit alleen nog maar wat tijd nodig. Want net zo kleurijk en modieuze als het serviesgoed, zijn de Blond sieraden. Tijdens de Drie Dwaze Dagen op vele modellen kortingen van bijna 50%. Tussen de aanbiedingen door zien we veel merkkleding van merken zoals Claudia Sträter, Supertrash en DEPT. Tot ons oog weer op prachtige glimmers voor de dames valt. Grote diamanten springen uit beeld wanneer wij zien dat ook op een groot deel van de gouden- en diamanten sieradencollectie 50% korting rust.

De heren hebben dag 3 van de DDD ook niets te klagen. Voor hen wordt kleding van veel mooie merken als McGREGOR, Gaastra en Björn Borg tegen dumpprijzen over de toonbank gesleept. Tot slot zien we op pagina 82 een eReader met flinke korting. Normaal € 189,95, maar tijdens de Drie Dwaze Dagen, maar liefst € 129,-. Naast dit digitale boek nog een aantal interessante gadgets die het leven van een man niet alleen makkelijk maar ook plezierig maken. Net als gisteren, eigenlijk te veel om op te noemen. Neem zelf alvast een kijkje in de folder van de Drie Dwaze Dagen dag 3, en bekijk uw voordeel tijdens de laatste dag van de Drie Dwaze Dagen van de Bijenkorf.