Dagaanbiedingen uit de Bart Smit Sinterklaas folder

Nu het grote Sinterklaasfeest weer voor de deur staat barst het los in folderland. En met name in speelgoed folder land. Zo heeft Bart Smit zelfs 7 geldige folders en speelboeken, waarvan de laatste wel heel bijzonder is.

De Dagaanbieding Sinterklaas folder van Bart Smit

Bart Smit dagaanbiedingen folder
Bart Smit dagaanbiedingen folder

Zojuist heeft speelgoedwinkel Bart Smit de nieuwe 32 pagina dikke Sinterklaas folder van week 47 online gezet. Nu is een nieuwe Sinterklaas folder van Bart Smit rond de novembermaand op zichzelf niet zo bijzonder. Maar de dagaanbiedingen die in deze folder staan zijn dat wel. Hoewel deze reclamefolder van Bart Smit wel tot de 1ste van december geldig is, krijgen de data 21 t/m 24 november even wat extra aandacht. Het zijn juist deze dagen dat een aantal bijzondere aanbiedingen uit de Bart Smit folder ingaan. Zo is er exclusief vanaf donderdag 21 november t/m zondag 24 november een compleet Barbie cruiseschip bij Bart Smit in de aanbieding. Dit originele Barbie cruiseschip kost normaal gesproken honderd euro, en was al afgeprijsd naar € 84,99. Maar tijdens  dit lange weekend van week 47 betaal je voor dit uitklapbare cruiseschip van Barbie nog maar € 49,-. Het Barbie schip is voorzien van een zwembad met bijhorende glijbaan, een schommel, een echte dolfijnenfontein en veel leuke extra accessoires. Als de Barbies toe zijn aan een welverdiende break, dan is het cruiseschip tenware aanwinst voor de Barbie verzamelaar. Meer inspiratie kun je natuurlijk ook opdoen op de website van Barbie zelf.

Bart Smit 468x60

Daarnaast helpt Bart Smit (samen met wat hulp van Sinterklaas) jongensdroom uit te laten komen voor game liefhebbende jongens. In de looptijd van 21 t/m 24 november heeft de speelgoedwinkel namelijk de Playstation 3 in de aanbieding. Voor kenners de PS3 natuurlijk. Nergens is deze populaire game set goedkoper dan bij Bart Smit. Normaal gesproken kost deze game console je ruim 200 euro. Maar deze vier dagen is hij bij Neerlands populaire speelgoedwinkel nog maar € 195,-. De ultra slim PS3 heeft 12 GB aan opslag en komt samen met twee DualShock controllers. Schrijf hem op in de agenda want waarschijnlijk wordt deze aanbieding niet overtroffen voor 5 december. Bovendien kun je de spelcomputer van Sony eenvoudig bij Bart Smit online bestellen zonder dat je hier extra voor betaalt. Bij een besteding van € 15,- hoef je namelijk niet te betalen bij de speelgoedwinkel.

Nog meer web only aanbiedingen bij Bart Smit

Vroeger kreeg je juist korting wanneer je de moeite nam om langs de fysieke speelgoedwinkel te gaan. Tegenwoordig werkt dit anders. Tenminste, deze trend zien we steeds vaker. Ook niet zo verwonderlijk wanneer je bedenkt dat de huur/koop van een winkelpand veel geld kost. En daarbij komen natuurlijk ook nog de extra kosten voor transport en personeel. Hoe dan ook, de aanbiedingen op pagina 4 va de nieuwe Bart Smit folder zijn typisch van die speelgoed items die als broodjes over de virtuele toonbank. Het zijn de Playstation Portable (PSP) E1000 en de Nintendo 3DS. Beide geschikt voor urenlang portable game plezier en beide giga afgeprijsd. De korting op de  PSP en de 3DS zijn wel alleen online te verkrijgen en geldig slechts t/m 25 november 2013. Wanneer je op zoek bent naar dit soort speelgoed is het zeer zeker aan te raden even de nieuwe folder van Bart Smit door te bladeren want korting van dit kaliber komt zelden voor.

De algehele Bart Smit folder is geldig van 16 november  t/m 1 december  2013.