Carnaval bij Takko Fashion


19 t/m 21 februari 2012 is het weer Carnaval in ons land. Tijdens het Rijnlands- en Bourgondisch carnaval wordt er veel aandacht aan verkleedpartijen gegeven.

Ieder jaar is weer een ander outfit aan laten meten is kostbaar. Zeker in tijden van crisis. Door de bezuinigingen geven we niet meer zo makkelijk ons geld uit aan dergelijke vrijetijdsbestedingen. Gelukkig speelt Takko Fashion hier handig op in. Vanaf heden staat de nieuwe Carnavalsfolder van Takko Fashion online, met hierin een heleboel kostuums tegen ontzettend lage prijzen. Zo laag dat het eventjes lijkt alsof uw koopkracht uit het niets is toegenomen.

Grappige kostuums voor serieus lage prijzen.

Takko Carnaval
Carnaval folder 2012

Natuurlijk is het mogelijk om zelf de nieuwste en meest originele creatie in elkaar te naaien. Maar hoogst waarschijnlijk ligt uw naaimachine op zolder of heeft u slechts ervaring met het vastzetten van een knoop. Niet getreurd! In de digitale Carnavalsfolder van Takko vindt u veel verschillende kostuums voor echte wegwerp prijzen. Komplete verkleedkostuums vindt u vanaf slechts eem tientje. En voor het duurste kostuum betaald u slechts € 29,99. Tegen deze prijzen kunt u niet op naaien. Naast de complete Carnaval kostuums presenteerd Takko ook aardig wat accessoires voor heel scherpe prijzen. Met atributen als speelgoedpistolen, handboeien en pruiken kunt u uw kostuum een finishiing touch geven. Van piratenpak tot doktersoutfit, en van cowboysuit tot prinsessenjurk. Takko fashion heeft voor elke Carnaval liefhebber wel iets passends. Bekijk de verschillende outfits voor jong en oud op in de nieuwste reclamefolder van Takko Fashion.