BTW weg ermee

Het nieuwe jaar is nog net begonnen en de elektronica liefhebbers beginnen al zenuwachtig te worden. De geruchten doen namelijk de ronde dat MediaMarkt dit jaar weer een spectaculaire ‘BTW Weg ermee’ – actie organiseert.

21% korting op uw elektronica aankopen

Reeds verschillende keren heeft Nederlands grootste elektronicaconcern MediaMarkt de ‘BTW Weg ermee‘ – actie georganiseerd. Vaak aan het begin van een nieuw jaar. Zo ook lijkt dit voor januari 2014 te gelden. En dit leidt tot grote vreugde bij de liefhebbers van de nieuwste gadgets en snufjes op elektronicagebied. Want wie tijdens deze ‘BTW Weg ermee’ – actie zijn/haar inkopen doet bij de MediaMarkt kan op heel veel producten een korting van het BTW- tarief verwachten. En dit betekent dus ook 21% korting! Je lijkt dus wel gek als je hier geen gebruik van zou willen maken. Even leek het erop dat de BTW- actie, na ietwat negatief in het nieuws te zijn geweest, niet meer door zou gaan. Maar gelukkig doen steeds meer geruchten de ronde dat deze actie ook in januari 2014 gewoon weer terug komt. Bereken hier zelf hoe de kortingsregeling van MediaMarkt werkt en ontvang 21% korting in de MediaMarkt webshop of ga tijdens de acties langs één van de MediaMarkt vestigingen.

BTW-actie 468x60

Wanneer is, en hoelang duurt de BTW actie van MediaMarkt?

Wanneer de ‘BTW Weg ermee’ actie van MediaMarkt is durven we nog niet met zekerheid te zeggen. Wel weten we dat de voorgaande BTW- acties werden gehouden van donderdag 26 t/m zondag 29 januari 2012 & op woensdag 23 t/m zaterdag 26 2013 en dat de actie dus 4 dagen duurt. Volgens de geruchten lijkt het erop dat de actie dit jaar wordt gehouden vanaf donderdag 30 januari t/m zondag 2 februari 2014. Mocht uit nieuwe informatie blijken dat dit niet klopt, dan passen wij dit gelijk voor je aan. Houdt tot die tijd ook de aanbiedingen uit de MediaMarkt folder in de gaten en profiteer van de beste koopjes op het gebied van consumentenelektronica.