Ook BCC mee met BTW- actie

Actie bij de concurrent? BCC past de prijzen gewoon aan. Kortom, bij BCC is deze week ook flink wat korting in te slaan. 

Actie bij de concurrent? BCC past de prijzen aan.

De ‘BTW- weg ermee’ reclamecampagne van MediaMarkt is in volle toeren, zodat woensdag aan duizenden koopjesjagers  het startsein kan worden gegeven voor dit vijf dagen durende spektakel. Maar niet alleen MediaMarkt laat zien dat zij met prijzen kan stunten. Ook elektronicaketen BCC draait nu warm voor een wel hele fijne tegenhanger van de actie. Met de slogan ‘Actie bij de concurrent? Wij passen direct de prijzen aan‘ opent BCC de tegenaanval met een eigen BTW- actie. Dus bij de start van de ‘BTW weg ermee’- actie van de MediaMarkt start ook de BTW actie van elektronicaconcern BCC. Op woensdag 29 januari om 18:00 uur precies, zal ook BCC een groot deel van het assortiment in de aanbieding plaatsen. En omdat BCC de prijzen aanpast daar waar de concurrent dit doet gaat de BTW- actie van BCC dus ook door tot en met zondag 2 februari 2014. De actie is niet alleen geldig in één van de 58 BCC winkels, maar ook in de BCC webshop. Wel zo makkelijk wanneer je de komende dagen niet zo veel tijd over hebt om te gaan winkelen.

De reden waarom BCC dit soort acties van concurrent kan matchen, is omdat de winkel werkt met de BCC Prijsgarantie. Dit houdt simpelweg in dat BCC constant de prijzen  van vergelijkbare winkels in de gaten houdt en haar prijzen daarop aanpast. Dit is een behoorlijk arbeidsintensieve klus. Maar u als consument kunt daar uiteindelijk mooi de vruchten van plukken. Daarbij staat service en advies nog steeds hoog in het vaandel bij BCC. Dus mocht u twijfelen tussen deze twee elektronicawinkels, dan kan dit voor u misschien doorslaggevend zijn. Bij beide bedrijven kunt u de komende periode (in bijan alle gevallen) genieten van gratis bezorging aan huis. Slecht weer hoeft u dus in ieder geval niet te trotseren.
Voor meer informatie over deze BTW- actie bezoekt u de website van BCC.