Bolkker Toppers folder aanbiedingen

Blokker toppers met speelgoed bijlage

Normaal gesproken komen zondag en maandag de leukste folders uit. Maar huishuid concern Blokker brengt de digitale folder vaak donderdag al uit. En de huidige Blokker folder is zeker de moeite waard om even verder uit te lichten.

Het huishouden met Blokker

Badtextiel Blokker
Badtextiel Blokker

Elke twee weken verschijnt er wel een nieuwe Blokker folder. Deze week bestaande uit meer dan 30 pagina’s. En Blokker kennende, natuurlijk boordevol aanbiedingen op huishoudelijk gebied. Te beginnen met een spetterende voordeel actie op handdoeken, badlakens, gastendoekjes en washandjes. Allemaal van 100% katoen en met luxe border van zeer goede kwaliteit. Alle soorten badtextiel zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart, bruin, blauw, wit en rood (zie afbeelding).
Maar Blokker heeft deze week nog veel meer aanbiedingen voor in de badkamer voor je in petto. Met name op het gebied van persoonlijke verzorging. Zo staan er op bladzijde 3 een tweetal elektrische tandenborstel van OralB. Het linker model betreft de Precision Clean.

OralB ProCare 650
OralB ProCare 650

van OralB. Normaliter koste deze elektrische tandenborstel met timer en opzetborstel € 32,95. Maar de komende twee weken betaal je nog slechts € 19,99. Het grote broertje van de Precision Clean is de OralB ProfCare 650. Deze elektrische tandenborstel heeft niet alleen iets meer roterende bewegingen dan de Precision Clean. Ook heeft de ProfCare meer dan 20.000 pulsaties per minuut waardoor je tanden nog schoner worden. De tandenborstel beschikt over een poetsdruksensor en ook over een timer. Daarbij is de ProfCare ideaal voor te gebruiken voor twee personen, omdat ieder zijn/haar eigen opzetborstel op de lader kan plaatsen. Normaal € 59,99, maar nu nog maar € 44,95 met een ‘niet tevreden, 30 dagen geld terug‘- garantie.

Philips zakloze stofzuiger
Philips zakloze stofzuiger

Dan nemen we een sprongetje naar een heuse krachtpatser op het gebied van stofvrij maken. Op pagina 11 een spetterende aanbieding op een zakloze stofzuiger van het oer Hollandse merk Philips. Met bijna 20 euro korting kost deze stofzuiger nu nog maar € 79,- De Philips met krachtige PowerCyclone 4-technologie heeft een vermogen van maar liefst 1600 Watt. Het duurt wel even voordat je deze zakloze stofzuiger moet legen. De stofcapaciteit is namelijk 1,5 liter. Daarbij beschikt de zakloze Philips stofzuiger over een HEPA-filter waardoor ook het fijnste stof in de stofzuiger blijft. Met een bereik van 9 meter is dit de krachtpatser die je zoekt voor echte stoffige klusjes.

De speelgoedbijlage van Blokker

De Blokker Toppers folder heeft dit maal ook een speelgoedbijlage. Ook hierin staan geweldige aanbiedingen waarvan we sommige niet zomaar voorbij kunnen laten gaan. Allereerst de kinder DVD’s. De DVD van onder andere Woezel & Pip, Peppa, en Dora zijn 6,99 per stuk. Maar koop je een setje van 2, dan betaal je nog maar een tientje. Maar ook voor de liefhebbers van Lego heeft Blokker voor verschillende leeftijdscategorieën leuke koopjes. Hieronder bijvoorbeeld de Duplo Getallentrein voor de kleintjes van 2 tot 5 jaar. Of voor de jonge dames Stefanie’s lammetje van Lego Friends (5-12 jaar). En voor de jonge mannen wellicht de mobiele politiepost van Lego City. Enfin, voor ieder wat wils, en allemaal afgeprijsd in de nieuwe Blokker folder.

Lego aanbiedingen Blokker
Lego aanbiedingen Blokker

Tot slot nog een laatste speelgoed klassieker waar menig kind zijn hart sneller van zal gaan kloppen. Tenminste, voor veel kinderen van 4 tot 10 jaar. In de speelgoedbijlage uit de Blokker folder zien we verschillende Playmobil aanbiedingen. Zo zien we twee Playmobil sets van Playmobil Pirates. Één set betreft een piratenboot van

Playmobil uit de Blokker folder
Playmobil uit de Blokker folder

Playmobil dat slechts 32 cm lang is, en is afgeprijsd naar € 14,99. De andere set van Playmobil Pirates heeft een handige meeneem koffer. Oftewel openklappen, spelen en weer mee terug nemen. Deze set is bekend van TV en Blokker heeft hem ook nog eens fors afgeprijsd. Van € 39,95 naar € 24,95. En tot slot de twee sets van Playmobil country. De Country variant is iets meer georiënteerd op de meisjes. Niet voor niets bestaat de iets kleinere set uit een Playmobil paard met paardenstal. De tweede maar grotere set van de Country variant (tevens inclusief meeneemkoffer),  beschikt ook over een paardenstal maar lijkt meer iets weg te hebben van een complete manege. Hoe dan ook, ook deze handige meeneem koffer van Playmobil gaat over de toonbank voor slechts € 24,95.
Bekijk nog veel meer aanbiedingen op speelgoed in de speelgoedbijlage uit de nieuwe Blokker Toppers folder. speelgoed 468x60

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *