Huishoud 100 in de Blokker folder van week 37

Met het komen van de herfst staan er ook weer een aantal klusjes voor de meeste huishoudens te wachten. Schoonmaak- en opruim klussen voordat de koude winter begint. Het opruimen van de herfstbladeren, het organiseren en opbergen van alle rommel, en het schoonmaken van de zomerspulletjes zodat deze de volgende zomer gewoon weer gebruikt kunnen worden. Blokker kan u hier dit jaar mooi mee helpen aan de hand van een aantal interessante aanbiedingen uit de nieuwe online Blokker folder.

De Sop en Borstel top 10 uit de Blokker folder

Blokker folder week 37
Blokker folder

De eerste paar pagina’s uit de nieuwe Blokker folder staan voornamelijk in het teken van schoonmaken. Iets waar de producten uit het standaard assortiment van Blokker erg goed in zijn. Zo staat er op de voorpagina een stofzuiger van het oer degelijke merk Siemens. Deze stofzuiger heeft zijn plekje op de voorpagina wel verdient, want de prijs (van 129,- naar 79,-) is absoluut niet een prijs die je bij een Siemens stofzuiger voor ogen hebt. Helemaal niet als je weet dat de stofzuiger van Siemens 2500 Watt zuigkracht heeft, en dat deze ook is uitgerust met een parketborstel.
Dan op de volgende pagina pakt Blokker uit met een ware borstel top 10, gevolgd door een sop top 10. Echter, in de borstel top 10 staat slechts een klein deel van alle veeg gerelateerde producten die verkrijgbaar zijn bij Blokker. Plumo’s, bezemstelen, stoffer & blik, vloerwisser en luiwagens. Allerlei veeg producten die stuk voor stuk niet boven de € 6,- zijn geprijsd. Mocht u na de droge schoonmaak nog niet overtuigd zijn van de schoonheid, dan heeft Blokker speciaal voor u nog de sop top 10 samengesteld. Met de items uit deze top 10 bent u verzekerd van een succesvolle maar vooral goedkope schoonmaak. Zo staan er in de top 10 verschillende soorten zemen, sponzen, en doekjes die het schoonmaak werk u een stuk makkelijke maken. Bovendien krijgt u 1 voor elk artikel uit de sop top 10 een tweede gratis artikel uit dezelfde lijst (De korting wordt verrekend als 50% kassakorting per artikel).

Koffieapparaten en waterkokers

Waterkokers en koffieautomaten
Waterkokers & koffieautomaten

Omdat we bij het aankomende koude weer nou eenmaal vaker iets warms willen drinken, heeft Blokker daar maar een dubbele pagina in de Blokker folder  aan toegewijd. Laten we beginnen met de serie waterkokers (in de folder het ‘Waterkwartet’) voor de echte theeliefhebbers. Alle 4 de waterkokers hebben een inhoud van 1,7 Liter. De goedkoopste is er één waarvan we het merk niet kunnen lezen, maar waarvan we wel weten dat deze een uitneembaar antikalk filter heeft. Voor slechts € 9,- is deze waterkoker van u. Op de tweede plek (qua prijs) staat een waterkoker Principio van Moulinex waar ons oog direct valt op de korting van bijna 50%. Voorheen was deze waterkoker namelijk € 29,- en nu gaat hij weg voor maar liefst € 15,99. Een heel goed deal dus. Op nummer drie wordt een waterkoker van het merk Tomado gepresenteerd waarbij ook hier een fikse korting van bijna 10 euro wordt ingezet. Niet alleen heeft deze waterkoker een apart kalkfilter, maar ook een droogkook beveiliging en een draaibaar voetstuk. Voor slechts 19,99 is deze waterkoker van Tomado van u. Tot slot zien we een waterkoker uit een iets hoger segment. Namelijk één van Princess. Dit type waterkoker (Roma) is er niet alleen in de 1,7 Liter uitvoering, maar ook in de 1 liter uitvoering. Beide apparaten hebben een droogkook beveiliging en zijn tevens beide met 50% afgeprijsd. Voordeze stijlvoller waterkokers betaalt u € 24,99 (1 L model) of € 27,95 (1,7 L model). Bent u net op zoek naar een waterkoker? Blader dan snel even naar pagina 10 in de Blokker folder van week 37.
De koffieliefhebbers kunnen helemaal hun hart ophalen bij Blokker. OP pagina 10 & 11 van deze Blokker folder staan niet minder dan 10 verschillende modellen koffieautomaten. Eenvoudig of uitgebreid, zwart of in andere kleuren, van Philips of Moulinex, kortom een heleboel variatie. Eén ding hebben deze apparaten wel gemeen. En dat is namelijk dat ze allemaal zijn afgeprijsd! Bij de aanschaf van deze koffie automaten bent u niet alleen verzekerd van een heerlijke warme bak koffie, u krijgt bij de aanschaf vaak ook tientallen euro’s korting op elke automaat afzonderlijk. Tijd om toch even te kijken tussen deze koffieknallers van Blokker.

Blokker folder week 37 online

Naast de aanbiedingen uit het schoonmaak assortiment en de koopjes op waterkokers en koffieautomaten, heeft de huishoudwinkel nog veel meer voordeel voor u in petto. Bekijk de 24-pagina dikke Blokker folder van week 37 online en ontdek hoeveel u op uw huishoudelijke producten kunt besparen door bij de Blokker uw inkopen te doen. Blader niet alleen door de online folder, maar klik vaak ook nog eens vanuit de folder eenvoudig door  naar de webshop van Blokker. Voor de beste koopjes op huishoudelijk gebied hoeft u tegenwoordig niet eens meer de deur uit.