Bezuiniging en Sporten in 2012


Met de afgelopen jaarwisseling werden net als elk jaar weer een flink aantal goede voornemens afgebakend.

Allereerst de beste wensen namens het team van FoldersenKranten.nl! Net als elk ander jaar maken de slechte gewoontes plaats voor goede voornemens. ‘Stoppen met roken’ scoort altijd erg goed. Samen met ‘afvallen’ weten deze twee voornemens altijd wel een plaatsje in de goede voornemens top vijf te behalen. Dit jaar zien we dat zuinig-, gezond-, en sportief leven het beste scoren bij mensen met goede voornemens voor 2012. Voor ons voldoende reden om deze mensen bij te staan met relevante folder aanbiedingen om hen een eind op weg te helpen.

Niet te veel betalen door digitaal te bladeren

Nieuwe folders
Nieuwe folders

Veel van onze trouwe bezoekers weten inmiddels aardig snel de beste aanbiedingen op praktisch alle gebieden op te sporen. Echter, voor velen is het speuren naar aanbiedingen en acties nog niet helemaal vanzelfsprekend. Naar onze mening erg zonde, omdat de reclamefolders op onze website u velen euro’s kunnen besparen. Daarnaast hoeft u tegenwoordig ook niet meer te wachten tot de papieren reclamefolders bij u worden langs gebracht. U kunt deze overigens weren met een handige Nee/Nee-sticker (in rvs-uitvoering). Wanneer winkelbedrijven folders publiceren zorgen wij dat u via onze website er als eerst in kunt bladeren. Zo bent u ten alle tijden als eerst verzekerd van de beste koopjes, aanbiedingen, korting en voordeel. Beleef het gemak van het digitaal doorbladeren van de leukste aanbiedingen zonder dat u elke week tassen vol folders langs de papierbak hoeft te brengen.

Goedkoop sporten in 2012

sport folders
Sport reclamefolder

Goede voornemens leveren enerzijds veel profijt. Anderzijds nemen de voornemens vaak een aantal extra kosten met zich mee. Dit is zo ook vaak het geval bij het beoefenen van nieuwe sporten. Denk aan bijvoorbeeld de speciale sportkleding of sportattributen die nodig zijn voor verschillende sporten. Al enige tijd hebben wij een aparte sportrubriek waar alle sport gerelateerde reclamefolders worden gepresenteerd. Mocht u het voornemen hebben om dit jaar te gaan hardlopen dan kunt u in deze rubriek prima terecht voor goedkope maar professionele running shoes. Ook voor teamsporten zijn er verschillende goede sportdeals welke het sporten niet alleen gezond, maar ook nog eens betaalbaar maken. Heeft u nog geen geschikte sport gevonden? Ook geen probleem. U kunt deze (vaak dikke) sport folders prima gebruiken om inspiratie voor een sport op te doen. En als u de voornemens ook nog eens ombuigt naar prestaties, dan kunt u naar alle waarschijnlijkheid het jaar 2012 met frisse energie afsluiten.

Names het team van FoldersenKranten.nl een betaalbaar en sportief 2012 toegewenst!