CampusShop

Back to School met Paradigit

Back to School folder ParadigitDe zomervakantie is nog net begonnen en de eerste Back to School actie is een feit. Computerspeciaalzaak Paradigit gaat komende week van start met de Back to School actie waarbij (voornamelijk) computers en accessoires met flink wat studentenkorting worden verkocht. Speciaal voor deze studentenactie heeft de computerwinkel een online ‘Back 2 School’ folder uitgebracht. Deze is geldig van maandag 18 juli t/m zaterdag 1 augustus 2015.
Paradigit - Beste Computerspeciaalzaak

Tot 20% korting op computeraccessoires

korting op computeraccessoiresTijdens de Back to School actie biedt Paradigit een hele reeks laptops en notebooks aan die speciaal voor studenten zijn geselecteerd. De meeste apparaten vind je nergens goedkoper, en bovendien ontvang je op diverse laptops een extra korting op computeraccessoires. De laptops en notebooks waarop deze accessoire korting wordt gegeven worden in de folder gemerkt door een gekleurd kortingslabel van 10%, 15% of zelfs 20%.
Selecteer eenvoudig de items voorzien van een dergelijk label en je wordt doorverbonden naar de website van Paradigit. Klik vervolgens op de ‘bezorgen’- of ‘reserveren-button en een lijst met de beschikbare accessoires verschijnen in beeld.
Accessoires waar deze kortingen vaak voor gelden zijn bijvoorbeeld de laptoptassen van Case Logic en de Logitech muizen. Ook staat er vaak software zoals Microsoft Office of Norton Security in de accessoire lijst vermeld.

Studentenkorting via de CampusShop

CampusShop.nlNaast de tijdelijke actiekorting tijdens de Back to School periode kun je als student ook studentenkorting bedingen door je laptop of notebook aan te schaffen via Campusshop.nl. Deze webwinkel is onderdeel van Paradigit en werkt samen met ruim 130 onderwijsinstellingen door het hele land. Reeds 10 jaar biedt CampusShop de scherpste laptop en macbookaanbiedingen, speciaal voor studenten. Op de website van CampusShop kun je jouw onderwijsinstelling selecteren waarna er een lijst met computers verschijnt waar een studentenkorting op wordt gegeven. Door de hele actiefolder van Paradigit vind je diverse voorbeelden van het studentenvoordeel via CampusShop. Als student ontvang je al snel tussen de €50,- en €100,- voordeel op je laptop.

Dus mocht je nog bezig zijn met je studie, en heb je nog een nieuwe laptop of notebook nodig? Dan is dit zeer zeker een actie die je niet mag missen. Kijk voor de meest spectaculaire aanbiedingen in de Back to School folder van Paradigit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *