Aldi folder week 30

De nieuwe Aldi zomer folder

Zojuist is de nieuwe zomer folder van de supermarkt discounter Aldi verschenen. Iedereen die in week 30 nog niet naar het buitenland op vakantie is kan mooi nog even profiteren van een aantal echte zomerse aanbiedingen.

Good for kids

Aldi reclamefolder week 30In de nieuwe Aldi folder van week 30 is een aparte rubriek opgenomen waarin een aantal gezonde items worden weergegeven die in het dagelijkse Aldi assortiment zijn terug te vinden. De naam van de rubriek zegt het eigenlijk al. Maar de items uit deze ‘Good for Kids’-rubriek (pagina 2 & 3) zijn prima alternatieven voor een kindersnack tussendoor. Handig voor wanneer je bijvoorbeeld een dagje weg gaat zijn de mini roomboter rozijnbollen (9 stuks voor slechts € 1,29). Of smeer een bruine boterham met de biologische notenpasta op basis van pinda’s, hazelnoten, amandelen en cashewnoten. Deze biologische 250 grams notenpasta van Mama Nature is nu slechts € 2,99.

Good for Kids

Een andere snack voor de lekkere trek die ook handig kan zijn voor onderweg zijn de snoeptomaatjes van de Aldi. Ondanks de dagverse marktprijzen hiervan schommelen, zijn de snoeptomaatjes bij de Aldi met tientallen centen goedkoper dan bij andere supermarkten. En als gezonde dorstlesser kun je eens de vers geperste sappen proberen (0,5 liter voor €1,39). Deze multi vitaminen drankjes zijn verkrijgbaar in sinaasappel, sinaasappel-aardbei, kiwi-sinaasappel of appel-peer-framboos. Op pagina 14 & 15 van de nieuwe Aldi folder staan nog een aantal andere artikelen weergegeven die uitstekend zijn te gebruiken voor dergelijke daguitjes.

Barbecue party

Een andere rubriek die kenmerkend is voor de nieuwe Aldi zomer folder is ‘Barbecue party’-rubriek. Hier vind je verschillende scherp geprijsde artikelen die goed kunnen dienen voor een warme en gezellige zomeravond in de tuin.
Briketten en aanmaakblokjes kunnen natuurlijk niet ontbreken in deze rubriek. En zoals altijd zijn ook deze BBQ accessoires ook weer scherp geprijsd bij Neerlands grootste supermarkt discounter. De zak met grote briketten hebben een gewicht van 3 kg en kosten slechts € 2,69 per zak. De aanmaakblokjes komen in zakken van met 192 blokjes en kosten maar € 2,99 per zak.

BBQ items Aldi

Daarnaast staan er in de BBQ sectie ok nog een aantal sfeermakers die ten goede komen aan een gezellige zomeravond. Met de hand ingelegde mozaïek tuinverlichting, solar lampions of een Zweedse fakkel. Mooie sfeermakers die bij de Aldi voor nog geen drie euro over de toonbank gaan.

Naast de vele BBQ artikelen heeft de Aldi in week 30 ook weer een fiks aantal sanitaire producten in de aanbieding gezet. Van stortdouche met 5 jaar garantie tot (LED)wastafelkraan, en van Soft Close WC-zitting tot luxe handdoekenset. En zoals je van de supermarkt gewend bent natuurlijk weer voor bespottelijk lage prijzen. Alle sanitair artikelen vind je op pagina 10 t/m 13.

De Aldi folder van week 30 is geldig vanaf 22 juli 2015.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *