Aldi folder week 37 online

Zo nu en dan besteden wij van FoldersenKranten.nl wat aandacht aan de inhoud van de nieuwe folders die dagelijks voorbij komen. Vandaag nemen wij de folder van week 37 van de Aldi supermarkt onder de loep. Omdat de folder pas op 11 september ingaat lopen we wat op de zaken vooruit, maar je moet maar zo denken…. Beter laat dan nooit.

Blijvend in prijs verlaagd

Omdat boodschappen doen al duur genoeg is, zijn we gek op artikelen die blijvend in prijs verlaagd worden. Gelukkig heeft de Aldi supermarkt bijna wekelijks dit soort prijsverlagingen in de online Aldi folder staan, dus des te meer reden om bij de Aldi boodschappen te doen. Onder het motto ‘Nu nog meer, voor nog minder’ begint Aldi met een dubbele pagina aan blijvende aanbiedingen in de folder van week 37. Na een kleine inspectie te hebben gedaan kunnen we zeggen dat bijna alle artikelen op de eerste twee bladzijden blijvend met 10 cent verlaagd zijn. Dit betekent onder andere 10 cent korting op kleine pakjes kinderkwark, op de 400 & 500 grams vers gewassen worteltjes, op een anderhalf literpak sinaasappelsap, en op de 100 gram voorgesneden kalkoenfilet. Niet alleen dat, maar vanaf volgende week krijgt u ook  een duppie korting op verschillende pakken eieren, te weten; de scharreleieren per 10, maar ook op de vrij uitloopeieren die per 6 stuks verkocht worden.

De Herfst kan beginnen volgens Aldi

Naast de wekelijkse aanbiedingen en kortingen heeft Aldi ook wekelijks weer mooie non-food items in het Aldi assortiment opgenomen. Zo staat de folder van week 37 volledig in het teken van de herfst. Niet dat we nu zo blij moeten zijn wanneer het herfstweer weer onze kant op komt. Maar mocht dit op korte termijn gaan gebeuren dan kunnen we dankzij de Aldi ons hier wel tegen kleden/beschermen. Op pagina 4 & 5 vind u verschillende items die u tegen de wind en regen zullen beschermen. Zo zijn er vanaf 11 september water werende jacks, shirts, broeken, windjacks en ultralight jacks verkrijgbaar, waarvan het meest kostbare item niet meer kost dan slechts € 16,-. Niet heeft Aldi alleen aan bescherming tijdens de regenachtige herfstdagen gedacht. Ook heeft de supermarkt discounter een heerlijk zachte zadelovertrek voor slechts € 4,99 en een verschillende kleuren/maten fietshandschoenen met zachte kussentjes voor extra grip en comfort voor slechts € 7,99. En voor diegene die echt van fietsen houden heeft Aldi zelfs een paar fietsschoenen tijdelijk in het assortiment opgenomen. De race/spinning schoenen zijn verkrijgbaar in de maten 40 t/m 45, zijn geschikt voor SPD- en SPD-SL- systemen, en kosten slechts € 29,99. Wees er snel bij, want Op=Op!

Overige aanbiedingen in de Aldi folder

Aldi folder week 37
Aldi folder week 37

Als we alle aanbiedingen uit de Aldi folder zouden toelichten, dan zou deze post minstens net zo uitgebreid worden als de reclamefolder zelf. Bij de rest van de folder stoppen wij dan ook alleen even wanneer wij denken dat dit interessant/speciaal voor u kan zijn. Omdat we al weer tegen de herfst aan zitten te hikken lijkt het ons wijs om ook even te stoppen bij artikelen die u rond en voorbij deze periode kunt gebruiken. Zo is er de winterharde Heide plant in een pot (17 cm) voor maar € 2,99. Van deze buiten plant kunt u tijdens de herfst tot ver in de winter veel plezier hebben. Weliswaar niet echt iets met de herfst of winter te maken, maar vanaf zaterdag 14 september heeft Aldi ook een super voordelige Android smartphone in de  aanbieding. Dit simlock vrije toestel van Medion kost u slechts € 89,99 met een garantie van 2 jaar.
Ook voor iedereen die tijdens de zomer een kilo-tje of wat is aangekomen, en deze graag tijdens de herfst of winter er weer af wilt gaan trainen, heeft de Aldi supermarkt een tijdelijk echte roeitrainers ingekocht. Voor maar € 199,- beschikt u over uw eigen trainingsapparaat waarmee u die overtollige vetjes heerlijk in eigen huis kunt verbranden. Mocht u dit niet zoveel interesseren, en drinkt u toch gewoon uw wijntje voor de haard of naast de kachel. Dan kunt u mooi gebruik maken van de nieuwe wijnen in 1L flessen. De vier smaken (wit-zoet, wit-droog, rosé en rood) zijn stuk voor stuk verpakt in een geheel eigentijdse fles en worden u aangeboden door de Aldi voor slechts € 3,29. Dit en nog veel meer kunt u terug vinden in de Aldi folder van week 37.