Win actie BCC

Win je aankoopbedrag terug bij BCC

Nog een paar dagen is de spetterende win actie van elektronicaconcern BCC geldig. Tot en met zondag 1 februari 2015 kun je bij BCC het gehele aankoopbedrag terug winnen. Enkele duizenden euro’s zijn reeds weggegeven. Van plan een aankoop te doen bij BCC? Neem snel een kijkje op www.bcc.nl voor het te laat is.

Win actie BCC

Ieder uur prijs

Sinds dinsdag 27 januari kun je hele gave prijzen winnen bij BCC. En je bepaalt zelf op welke prijs en voor wat voor bedrag je kans maakt. Tijdens het BTW-vrije geweld dat deze week losbarstte maakte BCC namelijk een wel heel bijzondere actie bekend. De Win-je-aankoopbedrag-terug actie. Tot en met zondag 1 februari maken BCC klanten elk uur kans om het gehele aankoopbedrag terug te winnen. En wel vijf dagen lang, ieder uur van de dag. Dit komt neer op meer dan 100 winnaars gedurende de actieperiode.

Hoe doe je mee aan deze BCC win actie?

5 dagen lang, 24 uur per dag, en ieder uur kans maken om je eigen aankoopbedrag terug te winnen. En het maakt niet uit hoe veel jouw elektronica aankoop heeft gekost.
Nadat je in één van de BCC filialen iets hebt gekocht en daar jouw gegevens achterlaat doe je automatisch mee met de actie. Bestel je iets online, dan dien je de code ‘201501’ gevolgd door het 7-cijferige bestelnummer uit de bestelbevestiging in te voeren op de BCC actiepagina. De rest gaat vanzelf.
Bovendien maken alle BCC klanten evenveel kans. Een computer selecteert ieder uur random een nieuwe winnaar. Ongeacht het product en ongeacht de verkoopprijs. Mocht je toch al van plan zijn de komende dagen iets bij BCC te kopen. Dan is dit natuurlijk de uitgelezen kans. Enkele tientallen winnaars gingen je al voor. Om een beeld te geven van de uitgekeerde bedragen kun je een kijkje nemen op de pagina waar de lijst van winnaars wordt weergegeven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *