Tot 20% EXTRA Prijzencircus korting

Koopjesjagers opgelet! V&D gaat vandaag van start met het weggeven van EXTRA kortingen tijden het Prijzencircus. Van woensdag 1 t/m dinsdag 7 oktober 2014 kun je met kortingscoupons en een actiecode profiteren van extra korting tot 20% op bijna het gehele Prijzencircus assortiment!

Prijzencircus sticker korting
Prijzencircus sticker korting

Prijzencircus korting coupons en actiecode

Of je nu liever in één van de V&D winkels gaat shoppen of liever je pakketjes online besteld. Komende week kun je in beide situaties tot wel 20% EXTRA korting verdienen door simpelweg gebruik te maken van een kortingscoupon of actiecode. Per persoon kan gebruik worden gemaakt van 1 x 10% korting, 2 x 15% korting en 2 x 20% korting.
Voor wanneer je gaat winkelen in het fysieke V&D warenhuis dien je eerst de kortingscoupons te downloaden en uit te printen. Ben je van plan om online te shoppen, dan dien je de actiecode ‘circus2014‘ in te voeren tijdens de bestelprocedure. Met meerdere artikelen in de winkelmand wordt de korting automatisch verrekend met de duurste items.

468_60

Win een V&D cadeaubon t.w.v. € 150,-

Maak een selfie met jouw favoriete Prijzencircus artikel en win een V&D cadeaubon ter waarde van € 150,-

Of je nu al wel of nog niet geslaagd bent tijdens de eerste dagen van het V&D Prijzencircus; hoogstwaarschijnlijk staan er één of meerdere items in de ruim 100 pagina’s tellende Prijzencircus folder die jou aanspreken. Deel jouw favoriete artikel via onze selfie actie, en maak kans op een V&D cadeaubon van maar liefst € 150,-!

Selfie actie V&D Facebook
Selfie actie V&D Facebook

Hoe werkt deze selfie actie?

  1. Blader door de Prijzencircus folder naar jouw favoriete Prijzencircus artikel, en maak een originele selfie waarop jouw favoriete Prijzencircus artikel in de folder te zien is. Je kunt hiervoor zowel de papieren als de digitale folder (vanaf computer, tablet of smartphone) gebruiken.
  2. Plaats deze selfie op de Facebook pagina van FoldersenKranten.nl, en maak kans op een V&D cadeaubon met € 150,- shop tegoed. De maker van de leukste selfie wordt gekozen als winnaar en ontvangt de V&D cadeaubon.

Voorwaarden selfie-actie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *