Bart Smit Speelgoedboek 2013

Bart Smit speelgoedboek; van BabyBorn tot Bingo!

Bart Smit ClownNu het najaar - en dus de feestdagen - steeds dichterbij komen vliegen de speelgoedaanbiedingen ons om de oren. Wat is ‘in’ dit jaar en wat is ‘uit’? Waar maak je de kleintjes vandaag de dag nog blij mee? Bart Smit weet het als geen ander. In de nieuwe Bart Smit Jaarboek 2012 en de nieuwe Bart Smit folder staat bomvol met alles wat de kleine hartjes begeert. Van tijdloos speelgoed als LEGO, auto’tjes en poppen tot moderne must-haves zoals een Storio; u vindt het allemaal in het 160 bladzijden dikke boek. Alvast inspiratie op doen? Bekijk het Bart Smit speelgoedboek hier.

banner 728x90


Voor ieder wat wils
De Sint en de Kerstman kunnen elkaar dit jaar de hand schudden, want voor beide heren zal het dit jaar niet moeilijk worden. Bij Bart Smit kunnen ze hun goedgeefse hart ophalen. Het aanbod is gigantisch en er is altijd wel voor ieder wat wils te vinden. En niet onbelangrijk; bij Bart Smit is er naast het leukste speelgoed ook verrassend veel voordeel te vinden! Van stoer jongensspeelgoed tot echte prinsessenspulletjes, ieder kind waant zich in een speelgoedparadijs bij Bart Smit.

Bart Smit speelgoedboekVerrassend voordelig
Bart Smit houdt er niet van om te veel te laten betalen voor speelgoed. Speelgoed moet tenslotte leuk blijven! Daarom presenteert Bart Smit heel wat speelgoed voor een verrassend voordelige Feestprijs. U vindt ze op vrijwel iedere pagina in het Bart Smit Jaarboek 2012 op onder meer de bekende merken als Baby Born, Barbie, Playmobil, en LEGO. Maar ook op tal van andere speelgoed vindt u vrolijke feestprijzen. Denk aan een stoere parkeergarage van Majorette Urban, nu van €39,99 voor slechts €22,99. Of een Creative Nagelstudio van €34,99 voor €29,99. Bekijk voor al het voordeel het boek zelf op FoldersenKranten.nl


Speelgoed, elektronica, games en meer
Bart Smit is niet alleen hét adres voor speelgoed voor onze kleintjes. Ook voor de leukste bordspelen, games, DVD’s, spelcomputers, telefoonaccessoires en zelfs laptops zit u bij Bart Smit goed. Zo vindt u er koptelefoons, de nieuwste games voor PlayStation, Nintendo en Wii, consoles voor uw spelcomputer en nog veel meer. Eens ouderwets een avondje gezelligheid in huis halen? Probeer dan eens het leuke gezelschapsspel Party en Co, nu voor een feestprijs van slechts €19,99. U vindt het volledige aanbod in deze categorie achterin het Bart Smit Jaarboek.

De Bart Smit TV- reclame van 2012