Zeeman


Zeeman folders

Zeeman is één van Nederlands meest bekende textielsuper. Wat ooit begonnen is met een enkele winkel in Alphen aan den Rijn is inmiddels uitgegroeid tot een winkelketen met ruim 1200 vestigingen in Nederland, Duitsland, België, Frankrijk en Luxemburg. Vaak heeft de textielsuper ook een online folder. In deze digitale Zeeman folder laat de modezaak zien dat korting geven de core business van Zeeman is

Goede én goedkope mode en huishoudtextiel werd de specialiteit van Zeeman. Door zeer efficiënt te organiseren en door grootschalig in te kopen kan Zeeman de allerbeste prijzen bieden. En daar houden mensen van! Maar liefst 70 miljoen tevreden klanten bezoeken de textielsuper jaarlijks. Het assortiment bestaat voornamelijk uit textiel en basiskleding voor jong en oud. Naast het basisassortiment voert Zeeman een wisselend assortiment niet-textielproducten., zoals schoolartikelen, verzorgingsproducten en speelgoed.
De winkels zijn eenvoudig ingericht, zowel in interieur als in de verpakking van de producten. Kleding ligt vaak, net als op de markt, los in metalen bakken. De zeer goedkope prijs en eenvoudige winkelpresentatie zorgen ervoor dat de kleding van de winkelketen niet bekend staat als kwalitatief hoogwaardig. Om deze reden kwam Zeeman in 2011 met een succesvolle stunt tijdens de Amsterdam Fashion Week, waarbij Zeeman in het geheim onder de merknaam Frank meeliep op de catwalk. Menig fashionista was razend enthousiast over de kleding van het Zeeman concern. Hiermee heeft Zeeman laten zien dat goedkoop niet direct in verbinding staat tot minder mooi of mindere kwaliteit en heeft het bedrijf de textielsuper opnieuw op de kaart gezet. Bekijk de meest actuele aanbiedingen in de Zeeman folder gemakkelijk online via Foldersenkranten.nl. Hier vindt u gelijk de meest actuele openingstijden en het voor u dichtstbijzijnde Zeeman filiaal.