Zalando


Zalando folders

Iedereen kent de hilarische en succesvolle commercials van Zalando ondertussen wel. Gillende enthousiaste dames met een overduidelijke liefde voor schoenen verwelkomen de pakketjes van Zalando op een wel heel bijzondere manier. Van naakt rennend tot aan het negeren van bankovervallers. Zalando heeft op deze ludieke wijze een duidelijke statement gemaakt op de Nederlandse mode markt. Voor mooie betaalbare mode en een goede complete service moet je bij Zalando zijn.

Na een flitsende start in Duitsland heeft Zalando nu, na twee jaar, ook de Nederlandse markt bestormt. Zalando onderscheidt zich van andere online schoen- en fashion mode winkels vanwege zijn gratis bezorging, gratis telefoonnummers, gratis retourneren en een bedenktijd van maar liefst honderd dagen. Naast het aanbod van de nieuwste trends in schoenen, heeft Zalando zijn assortiment verbreed en biedt Zalando de klant nu een totaalpakket aan. Van oorsprong is Zalando ooit begonnen als schoenen expert,maar heeft intussen het assortiment gecomplementeerd met kleding, tassen en verzorgingsproducten die via de webshop te verkrijgen zijn. Met veel welbekende merken en een scala aan diversiteit is er voor iedereen zijn smaak iets te vinden.
Op de website Zalando.nl kunnen de klanten zich inschrijven voor de online nieuwsbrief en ontvangen dan direct een kortingsbon van 5 euro. De klanten worden regelmatig op de hoogte gehouden over de nieuwste trends op het gebied van mode, schoenen en accessoires. Daarnaast zullen zij ook als eerste op de hoogte worden gebracht over de Sale, de Zalando kortingsacties en andere aanbiedingen, voordat anderen hierover geïnformeerd worden. Daarnaast heeft de webwinkel maandelijks een prachtig onlinne Zalando magazine waarin de laatste fashion trends worden uitgelicht.