Woonexpress


Woonexpress folders

Nederland is een nieuw woonwarenhuis rijker, Woonexpress Xl. Op dit moment telt deze woongigant al 8 vestigingen in Amsterdam Westpoort, Amsterdam Zuidoost, Barendrecht, Beverwijk, Den Haag, Duiven, Rotterdam en Waalwijk. Daarnaast kun je tegenwoordig ook eenvoudig de laatste aanbiedingen en acties van Woonexpress bekijken via de online Woonexpress folder. 

Je kan bij Woonexpress terecht voor ongelooflijk veel inspiratie voor je woonkamer, slaapkamer maar ook voor de mooiste keukens kan je hier terecht. Uiteraard is er ook van alles te vinden voor de kinderkamers en je kan er heerlijk neuzen tussen het ruime assortiment accessoires en verlichting. Woonexpress biedt van alles voor een heerlijk dagje weg om terug te komen met meer dan genoeg inspiraties op basis van de nieuwste mode & trends voor uw hele huis. Uiteraard kun je in de winkels ook terecht voor een lekker hapje eten of gewoon een lekker kopje koffie met een gebakje.
De service is bijzonder goed bij dit woonwarenhuis. Met een duidelijke en gebruikersvriendelijke website, een service verlenende klantenservice en een praktische bestel en bezorg status tool op de website zorgt Woonexpress dat de klanten het aan niets ontbreekt.
Middels een aantrekkelijke Woonexpress folder worden klanten op de hoogte gehouden van de laatste trends en modenieuwtjes op woongebied, acties en aanbiedingen en nieuwe artikelen. Tevens zijn de winkels in Amsterdam, Rotterdam en Beverwijk iedere zondag geopend. Bekijk snel de reclamefolder van Woonexpress en laat je verrassen door bergen kortingen.