Willie Robben


Willie Robben folders

"Samen in Horeca", dit is het statement wat Willie Robben B.V., professionals in food & non food, willen uitdragen in de markt en dan met name in Zuid-Nederland.

Het klantenbestand van dit echte Brabantse familiebedrijf bestaat uit cafe's, cafetaria's, restaurants, kantines, hotels en andere grootverbruikers. Met 57 jaar ervaring mag Willie Robben B.V. zich met recht een betrouwbare leverancier van een volledig assortiment food- en non food-producten noemen. Het assortiment is zo divers; Van bier tot softijs, van jonge jenever tot appeltaart, van mineraalwater tot bonen in blik en van kroketten tot satesaus. Maar ook servetten, aluminiumfolie, saucijzenbroodjes en rookworst, kortom alles waar u als horecaondernemer behoefte aan heeft. Natuurlijk ontbreken de dagelijkse verse producten niet, sterker nog, deze worden klantspecifiek en elke dag door de beste versleveranciers afgeleverd.
Deze groothandel staat voornamelijk bekend om hun uitmuntende service. In het digitale tijdperk van tegenwoordig staat bij Willie Robben het persoonlijke contact nog steeds met stip bovenaan.
De uitgebreide website houdt de klant volledig op de hoogte van de ontwikkelingen binnen Robben als het gaat om assortiment, acties en evenementen.
Naast het complete aanbod food- en nonfood artikelen is Willie Robben één van de meest allround partners als het gaat om het opstarten en uitbaten van een horecaonderneming. Naast een bron van knowhow spelen de deskundige medewerkers, met een persoonlijke aanpak, een cruciale rol. Zij zijn het die van alle markten thuis zijn, van cafetaria tot restaurant, van sport- of bedrijfskantine tot bruincafe of grand cafe.