Wenz


Wenz folders

In Rotterdam bevindt zich het postorderbedrijf Wenz, een uitgebreide online winkel met een mooi assortiment rijk aan artikelen op het gebied van mode, sieraden en sfeermakers. Bestel hierboven de nieuwe Wenz catalogus en ontdek de nieuwe tends op het gebied van mode & lifestyle uit dit stijlvolle boekwerk.

Met duizenden prachtige artikelen die constant worden gemeten aan de laatste modetrends door professionele inkopers biedt Wenz haar klanten een compleet en overzichtelijk assortiment voor dagelijks gebruik of voor bijzondere gelegenheden. Wenz is een specialist op het gebied van sieraden. Goud en zilver, diamant, parel en edelsteen zijn in overvloed te vinden in het bijzondere sieraden assortiment. Maar ook voor vriendschapsringen, trouwringen en horloges kan je terecht. Wenz biedt bijzondere sieraden van exclusieve materialen en hoge kwaliteit. De Trendwatchers van Wenz zijn continue op zoek naar nieuwe ideeën en nieuwe trends in de sieradenwereld. Vaak komen de ideeën zo van de catwalk van de werelds bekendste designers. Wenz doet er in ieder geval alles aan om haar klanten helemaal up to date te houden van de laatste mode.
Op de website van Wenz kunt u terecht voor een uitgebreid overzicht van alle sieraden die het assortiment bezit. Met de ideale sieraden service worden uw sieraden altijd uitgebreid op kwaliteit gecontroleerd. U kunt ook de sieraden laten graveren met bijvoorbeeld een naam, datum of uw initialen. Ook kunt u bij Wenz terecht voor de reparatie van de sieraden die u bij het postorderbedrijf gekocht heeft.
U kunt de catalogus van Wenz bovenaan deze pagina gratis opvragen.