Welkoop


Welkoop folders

Welkoop is ontstaan in begin van de jaren zeventig in Deventer. De oorsprong van deze winkelformule dateert wel tot aan de eind 19e eeuw. Toen werden er door boeren in het hele land lokaal landbouwverenigingen opgezet. Door samen te spannen met andere boeren kon men goedkoper hun landbouwbenodigdheden inkopen. Bekijk om de twee weken de nieuwe Welkoop folder voor de beste aanbiedingen omtrent deze landbouwbenodigdheden.

Door de jaren heen heeft het centraal bureau van deze landbouwverenigingen zich ontwikkeld tot een specialist in import, handel en productie van kunstmeststoffen, veevoeders en allerlei andere kern segmenten voor de landbouw. Na de 2e wereld oorlog komt er een speciale afdeling die zich met kleinere benodigdheden bezig houdt als hooi- en mestvorken, oliën en vetten, kruiwagen etc. Dit is de eerste coöperatieve boerenwinkel. Eind jaren ’60 begin ‘70 groeit dit fenomeen uit tot Welkoop. In de beginjaren groeit Welkoop ongelooflijk hard. Meer coöperatieve winkels gaan verder onder de Welkoop vlag. In januari 1998 komt een fusie tot stand tussen de Boerenbond winkels (de Limburgse Landwinkel en de Brabantse Agrorama) en het noordelijke Cebeco Welkoop Beheer. Zo ontstaat de winkel met de boerengedachte Boerenbond Welkoop zoals wij hem kennen.

Voor prachtige seizoensbelevingen, voor inspiraties voor het buitenleven en voor de ultieme verzorging van uw tuin moet u echt bij Boerenbond Welkoop zijn. Met mooie product categorieën in het brede assortiment biedt elke winkel van Boerenbond Welkoop haar klanten overzicht, kwaliteit en genieten. De full service die de winkelformule biedt maakt de winkelervaring helemaal af en zorgt ervoor dat klanten graag terugkomen om het Boerenleven te blijven voelen en proeven. Voor de beste acties van Welkoop kunt u terecht in de bovenstaande digitale Welkoop folder.