WE Fashion


WE Fashion folders

WE Fashion is een internationaal opererend en van oorsprong Nederlands modebedrijf. Met ruim 250 winkels en maar liefst 300 medewerkers is WE vertegenwoordigt in de Belenux, Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk, Zwitserland en zelfs in China. Hier bent u aan het juiste adres voor actuele mode volgens de laatste trends voor het hele gezin. Bekijk alvast de WE aanbiedingen online bovenaan deze pagina.

U vindt bij WE eigentijdse collecties met een Noord-Europees handschrift. Daarbij zijn de collecties van WE gemakkelijk te combineren, zowel met elkaar als met alles wat u al in uw kledingkast heeft hangen. Zo kunt u met de kleding van WE eindeloos combineren en straalt u altijd met uw eigen persoonlijke stijl in een modern jasje. WE kiest daarbij voor een open en no-nonsense benadering en moedigen u aan uw eigen stijl te ontwikkelen en te uiten. Daarin durft WE ook net even anders en grappig te zijn. Zo kunt u bij WE altijd uzelf zijn en laten zien. Niet voor niets is het motto van WE: Create your own style.
WE is al sinds de oprichting in 1962 een verticale organisatie. Dat wil zeggen dat alles door WE zelf gedaan wordt; van het design van de collecties en de inkoop van alle benodigdheden tot de verkoop in haar eigen winkels. U vindt WE in ruim 125 filialen verspreid door heel Nederland. Er zijn WE Stores, waar zowel heren- als dameskleding wordt verkocht en er zijn ook filialen van WE Men en WE Women. Afhankelijk van het filiaal zijn deze winkels aangevuld met een jeugdafdeling. Bovendien kunt u de collectie van WE ook online shoppen in de webshop.