Vaderdag

Vaderdag 2015

Zondag 21 juni krijg je weer de kans om je vader eens goed in het zonnetje te zetten. Eind jaren 30 werd Vaderdag voor het eerst in oktober gevierd. Maar al snel werd de feestdag verplaatst naar de derde zondag van de maand juni. Al een tijd een echt zomers feestje dus.
Met alle verjaardagen en feestdagen in het jaar kan het echter nog wel eens lastig zijn om een leuk en origineel cadeau voor de heer des huizes te scoren. Maar gelukkig zijn er net als elk jaar weer heel wat winkels die je daarbij graag een handje helpen.

Speciale Vaderdag folders

Mocht je echt nog geen idee hebben wat je vader met Vaderdag te geven? Dan ben je nu in ieder geval op de goede weg. Bovenaan deze pagina vind je namelijk tientallen speciale Vaderdag folders, gepubliceerd door de meest uiteenlopende winkelbedrijven. Je vind hier bijvoorbeeld de beste Whisky's tegen de scherpste prijzen uit reclamefolders als die van de slijters Gall & Gal en DirckIII. Maar ook kun je hier terecht voor heerlijke after shaves en andere verzorginsproducten. Douglas, ICI Paris XL en Pour Vour zijn slechts enkele voorbeelden van drogisten en parfumeries die ook dit jaar weer een aantal bijzondere Vaderdag folders voor je hebben gebundeld.

Van scheerapparaat tot ontbijtversierset

Keuze in Vaderdag cadeau's is er tegenwoordig genoeg. Wanneer je van gekkigheid niet meer weet welke soort Whisky je moet geven, of wanneer dezelfde after shave wel heel cliché begint te worden. Dan zijn staan hier voldoende folders in het rijtje die je kunnen helpen aan een origineel Vaderdag cadeau. Zoveel verschillende mogelijkheden dat het zelfs lastig kan worden om te kiezen.
Voor de wielerliefhebbers heeft Primera bijvoorbeeld een exclusief Tour de France pakket. En bij aankoop van één van de Vaderdag cadeau's uit de primera folder ontvang je ook nog een gratis ontbijtversierpakket. Mocht dit niet helemaal jouw vader z'n ding zijn, dan zijn er natuurlijk ook weer voldoende gereedschappen waarvan de echte doe-het-zelf- vaders dol gelukkig worden. Niet alleen de heggenscharen en boormachines uit de bekende bouwmarkt folders. Maar ook culinair BBQ gereedschap uit reclamefolders zoals die van Cook & Co. Kortom, genoeg vaderdag cadeau's om uit te kiezen. En ook allemaal nog eens super scherp geprijsd.