United Colors of Benetton


United Colors of Benetton folders

United Colors of Benetton is een merk onderdeel van het Italiaanse Benneton Group SpA. De naam zegt het al; United Colors of Benetton biedt u kleurrijke, kwalitatief hoogwaardige kleding waar u uw eigen stijl en persoonlijkheid volledig in kwijt kunt. Bekijk één van de vele online UCOB catalogi voor een goede impressie van deze kleurijke mode.

De kleding van United Colors of Benetton is er voor mannen, vrouwen en kinderen en biedt voor ieder seizoen en iedere gelegenheid een passende outfit, zowel voor in de vrije tijd als op het werk en zowel voor in de stad als daarbuiten. Bovendien biedt United Colors of Benetton naast kleding ook een brede collectie aan accessoires zoals (zonne)brillen, riemen, tassen, koffers, parfum en sierraden. U vindt het merk in de ruim 6500 Benetton winkels verspreid over 120 landen wereldwijd.
Het begon allemaal toen de Italiaanse Guiliana Benetton op haar vijftiende begon met het breien van truien in dienst van een lokaal kledingbedrijf. Toen haar broer toekomst zag in het werk van zijn zuster is hij de truien op de fiets gaan verkopen aan textielbedrijven. Het werd een succes en ook de andere twee broers begonnen de truien van hun zus te verkopen. Uiteindelijk resulteerde dit erin dat de familie Benetton in 1965 haar eerste winkel wist te openen in het Italiaans Belluno. Inmiddels is Benetton niet meer weg te denken uit modeland en geniet het bedrijf als multinational enorme populariteit onder kledingliefhebbers van over de hele wereld. Het succes van Benetton ligt in het vermogen altijd vooruit te kijken met een frisse, jonge blik. Zo zet Benetton voortdurend in op innovatie en de wensen van de consument. Bekijk één van de online UCOB catalogi en laat u verrassen door deze kleurijke mode.