Tuscho


Tuscho folders

Tuscho is al meer dan 50 jaar een begrip op het gebied van levensmiddelen en is gespecialiseerd in de in- en verkoop van diepvries en koelverse producten. U bent bij Tuscho aan het juiste adres voor alles op het gebied van diepvries producten, ijs en ijsspecialiteiten en koelverse producten. Bekijk de actuele actie en kortingen van Tuscho in de online Tuscho folder, en ontdek hoeveel u kunt besparen op uw food- en non-food items.

Wat ooit begon als een enkel depot met diepvriezers waarvanuit consumptie-ijs verkocht werd is inmiddels uitgegroeid door een gerenommeerde, succesvolle en in de markt bekende organisatie.
Vanuit drie vestigingen in Nederland en twee in België levert Tuscho kwaliteitsproducten door het hele land. De klanten van Tuscho bestaan voornamelijk uit ziekenhuizen, verpleeghuizen, instellingskeukens en horecaondernemingen. Het assortiment van Tuscho is breed, veelzijdig en wordt continu aangevuld met de beste producten. Momenteel biedt Tuscho vrijwel alle producten die er bestaan in de voedingsmiddelenbranche. Van soepen en fruitspecialiteiten tot vleesproducten en koffie, bij Tuscho vindt u altijd wat u zoekt. Daarbij zorgt Tuscho er altijd voor dat de kwaliteit constant perfect is en altijd gewaarborgd blijft. Tuscho beschikt dan ook over een internationaal erkend gecertificeerd HACCP systeem dat volgens de richtlijn van het college van deskundigen is samengesteld. Zo bent u er bij Tuscho dus altijd van verzekerd uiterst kwalitatief hoogwaardige producten in huis te halen. Dat proeft u en uw klanten ook!
Tuscho biedt regelmatig leuke acties en aanbiedingen waarin flinke kortingen worden aangeboden op het Tuscho assortiment. Profiteer van korting en blijf op de hoogte. U bekijkt de folder van Tuscho gemakkelijk online op FoldersenKranten.nl. Hier vindt u ook de voor u dichtstbijzijnde Tuscho vestiging en de actuele openingstijden.