Arke


Arke folders

Arke is onderdeel van TUI Nederland. TUI is met 1,4 miljoen vakantiegangers de marktleider in de Nederlandse reisbranche. Naast Arke voert TUI ook de reismerken Holland International, KRAS, Robinson, KidsWorldClub, Sunrise, Goed Idee Reizen en lastminute.nl. Hierboven vindt u deze grote verscheidenheid aan vakaties terug in de online Arke brochures met de beste aanbieidngen en acties op vakantie gebied.  

Arke is van deze merken de grootste vakantieaanbieder van Nederland. Met een volledig aanbod voor een aantrekkelijke prijs biedt Arke voor ieder wat wils. Of u nu een city-trip wilt maken naar Rome of Milaan, een autovakantie wilt doen in Europa of een rondreis wilt maken door Azië; u vindt een breed scala aan aanbiedingen bij Arke. Zowel online als in tal van verschillende brochures kunt u uw hart ophalen voor uw reisinspiratie en ideale vakantie. De organisatie bestaat naast touroperator tevens uit 130 reiswinkels, de vliegtuigmaatschappij ArkeFly en de website arke.nl. Hiermee biedt Arke uiterste flexibiliteit in de manier van hoe een vakantie geboekt kan worden; via de website, de reisbureaus of via het telefonische contactcenter. Het maakt bij Arke dus niet uit waar de reis heen gaat en ook niet hoe u de reis boekt; bij Arke kan iedereen terecht. Met de belofte ‘Arke. Zo wil ik het…’ is het bedrijf er voor iedere vakantieganger. U kunt bij Arke dan ook ruim kiezen uit verschillende criteria zoals onder meer accommodatie, temperatuur en budget. Als één van de oudste Nederlandse reisorganisaties is Arke aangesloten bij ANVR, Stichting Garantiefonds Reisgelden, Stichting Geschillen Commissies en Calamiteitenfonds. Daarnaast is de touroperator sinds 2005 hoofdsponsor van voetbalclub FC Twente en sinds 2010 ook hoofdsponsor van Olympisch kampioen snowboarden Nicolien Sauerbreij.
Voor elk soort vakantie kunt u terecht in één van de prachtige en duidelijk vormgegeven Arke brochures online. Boek uw vakantie via Arke en ontdek hoeveel u kunt besparen op een welverdiende vakantie.