Toys R Us


Toys R Us folders

Toys R Us is een waar speelparadijs voor kinderen van over de hele wereld en ook volwassenen worden weer even kind bij het aanzien van de grote stapels speelgoed die de winkel biedt. Bekijk de aanbiedingen van Toys R Us bovenaan de pagina, en betaal nooit meer teveel voor het leukste speelgoed. 

Wereldwijd is de keten misschien wel de meest bekende speelgoedwinkel. En is het niet de meest bekende, dan is Toys R Us in ieder geval wel ’s werelds grootste speelgoedwinkel. De van oorsprong Amerikaanse keten heeft inmiddels ruim 1500 winkels verspreid over Amerika, Europa, Azië, Oceanië en Canada met ongeveer 70 duizend werknemers. De meest bekende winkel van Toys R Us is te vinden op Times Square in New York. Deze vestiging van Toys R Us is zo gigantisch dat er een reuzenrad midden in de winkel staat, waar u als bezoeker tegen betaling in kunt stappen.
Al meer dan 60 jaar kunt u bij Toys R Us terecht voor het mooiste speelgoed. Van LEGO en Playmobil tot Barbie; u vindt het er allemaal. En niet alleen voor speelgoed, maar ook voor babyspullen, multimedia en elektronica, spullen voor de kinderkamer en outdoor artikelen bent u bij Toys R Us aan het juiste adres. En weet u niet zo goed welk speelgoed u moet kiezen? Vraag het gerust aan één van de medewerkers. Zij worden getraind op het gebied van speelgoed en het gebruik daarvan en kunnen u als geen ander adviseren in uw keuze. Zo vindt u bij Toys R Us altijd het perfecte speelgoed! Bekijk de Toys R Us aanbiedingen gemakkelijk online op FoldersenKranten.nl en bestel uw favoriete artikelen direct in de webshop van Toys R Us. Veel plezier!