Time Out


Time Out folders

Time Out Sport is de sportlifestyle winkel van Nederland bij uitstek. Met 24 vestigingen verspreid door heel Nederland biedt het bedrijf landelijke dekking en is het dus voor iedereen mogelijk Time Out Sport een keer te bezoeken. Evenals de digitale Time Out Sport folder, welke reeds een ruime tijd online te bekijken is.

Time Out Sport is Hier staan dan ook ruim 100 lifestyle coaches voor je klaar om je te adviseren, je sportieve leven aangenamer te maken en het beste in jezelf naar boven te halen. Bij Time Out Sport weten ze dat je je beter voelt en dat je beter presteert in een nieuwe outfit. Time Out Sport helpt graag mee om je sportieve leven een stukje leuker te maken en de nieuwste trends binnen de sportlifestyle wereld met je te delen.
Bij Time Out Sport vindt je een breed assortiment aan heren- en dameskleding die jouw een hippe uitstraling bieden, zowel op straat als in de sportschool. Uiteraard vind je hier de belangrijke merken als Protest, Le Coq Sportif, O’Neill, Brunotti en Pantofolo D’Oro, maar natuurlijk vind je er ook de collecties van Nike, Adidas en Puma. Zo kun je er met Time Out Sport altijd trendy en sportief bij lopen. Dat maakt Time Out Sport het adres voor de sport addict van vandaag. Time Out Sport informeert je regelmatig over leuke acties, fijne aanbiedingen en vernieuwingen in het assortiment. Blijf op de hoogte en bekijk de Time Out Sport folder op FoldersenKranten.nl. Hier vind je ook de meest actuele openingstijden en de voor jou dichtstbijzijnde vestiging van Time Out Sport.