Supertrash


Supertrash folders

Supertrash is hét merk van nu voor de jonge, individuele en onafhankelijke vrouw met gevoel voor mode en stijl. Supertrash staat voor een succes- en stijlvol leven waarin je niet bang bent te laten zien wie je bent. Elk kwartaal valt een deel van deze stijlvolle mode te bewonderen in het online Supertrash magazine bovenaan de pagina.

Supertrash werd in 2001 in Los Angeles opgericht. Oprichtster Ava Rily en de Nederlandse Olcay Gulsen ontmoetten elkaar een jaar later, in 2002, toen zij besloten gezamenlijk het merk Supertrash tot een wereldwijd succes te maken. In 2008 besloot Gulsen het bedrijf in eigen hand te nemen en in 2010 kocht Gulsen het hele merk over. Onder leiding van Olcay Gulsen werd Supertrash een enorm succes en bovendien razend populair. Inmiddels wordt het merk in meer dan 24 landen verkocht en zijn er meer dan 1200 verkooppunten. Alleen in Nederland vindt u er al meer dan 300. Daarnaast zijn er in vele grote Nederlandse steden eigen brandstores geopend waar menig shopaholic haar hart kan ophalen en ook online is Supertrash een waar walhalla voor liefhebbers.
Supertrash combineert stijlvolle, sophisticated en sexy mode tot een gigant van een merk waar iedere vrouw tussen de 25 en 40 jaar direct verliefd op raakt. De collectie is zo opgebouwd dat er voor ieder wat wils en voor ieder moment een juiste outfit te vinden is. Daarbij zijn de artikelen van Supertrash eindeloos met elkaar te combineren zodat u uw omgeving continu zal blijven verrassen. Bovendien zijn de collecties van Supertrash altijd kwalitatief hoogwaardig voor een concurrerende prijs. Naast kleding voor vrouwen lanceerde Supertrash onlangs ook een speciale lijn voor meisjes. Supertrash brengt regelmatig magazines en folders uit. Bekijk deze gemakkelijk online op FoldersenKranten.nl