Suitable


Suitable folders

De herenmodewinkel Suitable is een winkel waar de trendy en stijlvolle mannen veelal goed slagen. De modezaak is inmiddels 10 jaar oud en heeft bewezen dat de formule een gouden is. Zo nu en dan brengt Suitable een eigen Suitable folder uit, waarin stijlvolle mannenkleding tegen heel lage prijzen over de toonbank gaan.

Suitable heeft 9 vestigingen in 9 verschillende steden. Op de onderstaande kaart ziet u waar uw dichtstbijzijnde Suitable filiaal te vinden is. Voor zowel zakelijke als vrije tijd momenten heeft Suitable de perfecte kleding voor heren. Of u nu op zoek bent naar een zakelijk outfit of naar een smart-casual combinatie, bij deze herenmodezaak vindt u gegarandeerd wat u nodig heeft. Mooie merken als Fred Perry, Gaastra, Marc O'Polo, McGregor en Dockers zijn slechts een kleine greep uit het uiterst zorgvuldig geselecteerde aanbod van de Suitable modewinkels. Het is ook niet voor niets dat kwaliteit bij Suitable hoog in het vaandel staat. Samen met kernbegrippen als exclusiviteit, schappelijke prijzen, en uitstekende service, maakt dit tot een ideaal winkelconcept voor de man die van mooie en vooral kwalitatief goede kleding houdt. Naast de vestigingslocaties kunt u ook prima terecht in de Suitable webshop. Ook hier vindt u grote diversiteit aan mannenkleding voor verschillende gelegenheden. Ontdek het gemak van online bestellen bij Suitable en bekijk de gunstige leveringsvoorwaarden voor wanneer u via deze weg uw Classic Fashion besteld. 
Ook Suitable heeft verschillende deals die het shoppen bij de herenkledingwinkel nog interessanter maken. U vindt deze voordelen en acties in de online folder bovenaan de pagina. Neem alvast een kijkje en ontdek welk voordeel Suitable voor u in petto heeft.