Specsavers


Specsavers folders

Specsavers is een alom bekende opticienketen met filialen verspreid over de hele wereld. Of u nu in Christchurch, Nieuw Zeeland, woont of in het Nederlandse Haarlem; er is altijd een Specsavers bij u in de buurt. Hier bent u aan het juiste adres voor al uw vragen, het beste advies en de laatste trends op het gebied van zichtverbetering. Zo nu en dan heeft Specsavers ook haar eigen online Specsavers folder met daarin verschillende aanbiedingen op brillen, lenzen en gehoorapparaten.

Of u nu lenzen draagt of een bril, of denkt dat u één van beide nodig heeft; Specsavers helpt u graag verder. En ook op het gebied van hoortoestellen is Specsavers het adres voor de meest actuele ontwikkelingen, trends en oplossingen. Gespecialiseerde audiciens en opticiens staan bij Specsavers dag in, dag uit voor u klaar.
Specsavers werd opgericht in 1984 door de opticiens Mary en Doug Perkins. Zij streefden naar een breed assortiment stijlvolle en moderne brillen tegen een voor iedereen betaalbare prijs. Sinds de oprichting van Specsavers heeft het bedrijf een enorme groei ondergaan. In Nederland kwam het eerste Specsavers filiaal in 1997 in het Noord-Hollandse Haarlem. Op dit moment zijn de winkels op 110 plaatsen te vinden, verspreid door heel Nederland. En ook internationaal groeit het bedrijf gestaag. Zo zijn er wereldwijd meer dan 17.000 winkels te vinden, met ruim 30.000 medewerkers en meer dan 18.000 klanten in haar bestand. Dit maakt Specsavers ’s werelds grootste opticienketen in particulier bezit en de op twee na grootste opticienketen van de wereld. Specsavers biedt u regelmatig leuke acties en fijne aanbiedingen op haar veelzijdige en uitgebreide assortiment brillen, lenzen en gehoorapparatuur. Blijf op de hoogte en profiteer van kortingen. Bekijk de Secsavers folder van op FoldersenKranten.nl.