Spar


Spar folders

De supermarktketen Spar is gevestigd over de hele wereld. In totaal heeft de Spar organistie meer dan 12.000  in 34 landen en is hiermee de grootste retailer in levensmiddelen welke onder één naam opereert. Ook heeft de Spar een eigen online Spar folder met daarin verschillende wekelijkse aanbiedingen en acties op uiteenlopende producten.

In Nederland profileert de supermarktketen zich voornamelijk als buurtsuper. De Spar vestigingen zijn dan ook meestal te vinden in de iets kleinere plaatsen of dorpen. Vaak kunt u Spar ook vinden op bungalo- of vakantieparken. Desondanks heeft Spar in Nederland ruim 300 winkelfilialen die elk worden geleid door zelfstandige ondernemers. Dit heeft als grote voordeel dat deze leiding vaak nauw betrokken is bij de buurt waarin de buurtsuper is gevestigd.
Mede door de zelfstandigheid van de ondernemers wordt bij de Spar winkels veel persoonlijke aandacht aan de klanten geschonken. Daarbij heeft de buurtsuper een uitgebreid assortiment aan A-merken en producten van het eigen Sparmerk. Met bijna 8000 producten in het assortiment kunt u bij Spar prima uw dagelijkse boodschappen doen. Verder heeft Spar een rijk assortiment aan versproducten. Dit is goed terug te zien in de wekelijks terugkerende reclamefolder. Hierin vindt u naast scherp geprijsde versproducten ook een heel gevarieerd aanbod aan levensmiddelen. En ook nog eens allemaal met flinke kortingen. Bent u benieuwd naar wat de Spar supermarkt voor u kunt betekenen? Bekijk de meest actuele Spar folder voordat u uw boodschappen gaat doen, en ontdek hoeveel u hiermee kunt besparen.