Sixt


Sixt folders

Autoverhuurder en familiebedrijf Sixt werd al in 1912 opgericht door de heer Martin Sixt in het Duitse München. Tegenwoordig is het bedrijf wereldwijd actief en één van de toonaangevende spelers in de markt voor autoverhuur. Toonaangevend betekent natuurlijke ook spetterende kortingen. Bekijk de laatste Sixt aanbiedingen acties bovenaan deze pagina. 

De ruim 4.500 vestigingen van het bedrijf zijn verspreid over meer dan honderd landen. Vanaf 2000 is Sixt ook in Nederland actief. Hier zijn inmiddels zo’n veertig verhuurkantoren, hoofdzakelijk gevestigd in grote steden en nabij vliegvelden, waaronder Schiphol, Rotterdam, Eindhoven en Maastricht. Ook is het bedrijf hard bezig om de Verenigde Staten te veroveren, waar het sinds kort vier vestigingen in Florida heeft. Bij Sixt is altijd aantrekkelijk voordeel te behalen, zowel in binnen- en buitenland en op personen- en bestelwagens, door gebruik te maken van mooie acties en aanbiedingen.
Het aanbod voertuigen bij Sixt is bijzonder ruim te noemen. Men verhuurt alle typen personenauto’s, van zo klein als een Fiat 500 tot zo groot als een Range Rover Sport. De exacte merken die worden verhuurd variëren natuurlijk per land, maar u kunt er van op aan dat u altijd vindt wat u zoekt. En ook als u van plan bent binnenkort te verhuizen kunt u bij Sixt terecht voor een kleine of zeer grote bestelwagen. Het is mogelijk het voertuig kort, een dag, of lang, enkele weken te huren, naar gelang uw behoefte. FoldersenKranten.nl heeft zich tot doel gesteld altijd een betrouwbaar lijstje van Sixt vestigingen en openingstijden op de site te hebben. Tevens willen wij u een overzicht bieden van alle actuele aanbiedingen en acties bij Sixt, zodat u nooit teveel betaalt voor uw auto of bestelwagen.