Selexyz


Selexyz folders

Samen met boekhandel De Slegte is Selexyz overgegaan in Polare. Bekijk de Polare folder online, en ontdek de vele kortingen en aanbiedingen uit de Polare selectie. 

Boekhandel Selexyz is door de jaren heen uitgegroeid tot een fenomeen in boekenland. Bij de winkels van Selexyz bent u altijd aan het juiste adres voor het boek waar u helemaal in wegdroomt, waar u in verdwijnt en die u absoluut niet meer weg kunt leggen voordat u weet hoe het verhaal zal eindigen. Of u nu van thrillers, romans, literatuur of praktische boeken houdt; u vindt het hier gegarandeerd. En ook als u niet zo goed weet wat voor genre boek bij u past bent u bij Selexyz aan het juiste adres. De verkoopmedewerkers helpen en adviseren u graag bij het zoeken naar dat ene perfecte boek voor u, of voor een ander. Niet voor niets is Selexyz marktleider op het gebied van verkoop van boeken. U vindt Selexyz op vijftien plaatsen verspreid door Nederland, vaak op prachtige, markante locaties in grote steden. Hier biedt Selexyz, soms al sinds 1753, een breed assortiment aan. Van kookboek tot taalgids en van studieboek tot reisgids; u slaagt gegarandeerd bij Selexyz. Bovendien organiseert Selexyz regelmatig leuke acties en evenementen zoals signeersessies, lezingen en boekpresentaties.
En niet alleen in de winkels kunt u als boekenwurm goed terecht, ook online kunt u uw hart ophalen. In de online webshop bekijkt en selecteert u gemakkelijk uw favoriete artikelen zoals boeken, e-readers en e-books. Selexyz houdt u regelmatig op de hoogte van de laatste acties en aanbiedingen in de Selexyz folder. Profiteer van fijne kortingen en bekijk de online Selexyz reclamefolder gemakkelijk op FoldersenKranten.nl. Hier vindt u tevens de meest actuele openingstijden en winkelvestigingen.