See Buy Fly


See Buy Fly folders

Wanneer je jezelf op de luchthaven Schiphol begeeft, gaat dit vaak om een bijzonder moment. Je gaat misschien op vakantie of je bent er misschien wel om een dierbare uit te zwaaien of op te halen. Een mooie gelegenheid om gelijk even te profiteren van de See Buy Fly acties uit de See Buy Fly folder! Bekijk de laatste editie van de See Buy Fly folder bovenaan deze pagina.

De omgeving en entourage van Schiphol Plaza maken uw bezoek ten alle tijden aangenaam en zorgen ervoor dat u zich direct thuisvoelt. Dit gevoel van thuis zijn komt voornamelijk door de aanwezigheid van de leuke winkels en boutiques op Schiphol Plaza. Uiteenlopende karakters van verschillende nette winkeltjes doen het lijken alsof je jezelf in een luxe shoppingmall bevindt.
Omdat bezoekers van Schiphol Plaza vaak onderweg zijn naar een bestemming zijn de winkels hier op ingericht. Alles verloopt snel en netjes, maar toch is alles erg comfortabel en geordend. De winkelruimten op Schiphol worden onderverdeeld in twee secties. Eén voor de douane 'Schiphol Plaza', en één achter de douane 'See Buy Fly'. De eerste winkelruimte is voor iedereen vrij toegankelijk. De See Buy Fly sectie is echter aleen toegankelijk voor reizigers. Voordat u het vliegtuig in mag moet u vaak nog wachten alvorens er geboard kan worden. Deze tijd kunt u mooi gebruiken om prachtige belasting vrije producten te scoren. Dit kunt u doen bij de zogenaamde See Buy Fly shops. In de achter de douane gelokaliseerde winkels kunt u kiezen uit veel uiteenlopende producten als parfum, delicatessen, sigaretten, drank, sieraden, kleding en elektronica. Door dit belasting voordeel bent u haast een dief van uw eigen portemonnee wanneer u niet iets bij één van de See Buy Fly shops aanschaft. Bovendien brengen de See Buy Fly shops elke twee maanden een nieuwe reclamefolder uit met daarin nog meer voordeel. Dit is voordeel op voordeel! Misschien is dat wel hetgeen wat ervoor zorgt dat veel mensen zich prettig voelen op de luchthaven.... Hoe dan ook, bekijk de laatste aanbiedingen in de meest actuele See Buy Fly folder, bovenaan de pagina.