Schaap & Citroen


Schaap & Citroen folders

Bent u voor een speciale gelegenheid op zoek naar een speciaal sieraad? Breng dan eens een bezoek aan Schaap en Citroen. Deze gerenommeerde juwelier is al meer dan 120 jaar een begrip op de Nederlandse juweliersmarkt. Daarbij brengt de juwelier elk half jaar een stijlvol Schaap en Citroen magazine uit welke tevens online is in te kijken.

Liefhebbers van bijzondere juwelen en horloges kloppen keer op keer aan bij dit luxe juweliershuis. Hoewel het bedrijf inmiddels tot één van de oudste juweliers van Nederland behoort, is het bedrijf nog altijd dynamisch en modern en weet Schaap en Citroen als geen ander in de markt de hedendaagse sieraden en horloges te vertegenwoordigen. Bij Schaap en Citroen vindt u een breed scala aan uitgebreide wereldberoemde collecties juwelen en horloges. Merken als Rolex, Cartier, Breitling, Patek Philippe, Hublot en Officine Panerai maken onderdeel uit van het verfijnde en bijzondere aanbod. Bovendien bent u er aan het juiste adres voor exclusieve juwelenmerken. Of u nu op zoek bent naar een modern sieraad of liefhebber bent van klassieke collecties; bij Schaap en Citroen bent u altijd welkom. Naast tal van bekende merken biedt Schaap en Citroen ook haar eigen Highlights Collectie, welke zijn vervaardigd uit eigen ontwerp.
De ruime ervaring van Schaap en Citroen zorgt er bovendien voor dat u altijd verzekerd bent van het juiste, gedegen advies en de beste service van de vriendelijke en professionele medewerkers. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een sieraad voor iemand anders? De medewerkers helpen u graag het perfecte sieraad te vinden voor iedere gelegenheid. U vindt Schaap en Citroen in negen vestigingen verspreid door heel Nederland.