Scapino


Scapino folders

Scapino is oorspronkelijk een kwaliteitsschoenenwinkel uit de Drentse hoofdstad Assen. Berend Ziengs startte hier in 1974 zijn eerste Scapino filiaal. In het magazijn stonden destijds tienduizend paar schoenen. Inmiddels is de winkelformule door het hele land alom bekend. Net zoals de online Scapino folder waarin de laatste Scapino mode tegen heel kleine prijsjes wordt aangeboden.

Met maar liefst 255 vestigingen in Nederland en 30 in Belgiú is er altijd wel een Scapino winkel bij u in de buurt te vinden. Vandaag de dag heeft het magazijn van Scapino dan ook ruimte nodig voor maar liefst 2 miljoen artikelen. Bij Scapino kunt u terecht voor moderne, hippe schoenen voor een lage prijs. Scapino wil geen trendsetter zijn, maar wel een winkel die constant de trends op de voet volgt. Daarmee biedt de winkelformule precies waar de klant om vraagt; mooie, moderne kwaliteitsschoenen voor een lage prijs. Zo zien de klanten van Scapino er leuk uit voor een leuke prijs. Niet voor niets gebruikt de discountwinkel al jaren de kreet ‘Scapino, dat loont!’. Hoewel de prijzen van Scapino laag zijn, ligt de kwaliteit verrassend hoof. Het originele Scapino assortiment bestaat alleen uit kwalitatief hoogwaardige producten. Voor kinderen worden enkel schoenen verkocht welke onder supervisie van een orthopedisch chirurg gemaakt zijn. Daarbij verkoopt Scapino ook schoenen van bekende A merken als Nike, Ecco en Adidas, welke net even voordeliger worden aangeboden dan bij een andere winkel. En niet alleen voor schoenen bent u bij Scapino aan het juiste adres. Ook voor kleding, sportartikelen, kampeerspullen en vrijetijdsartikelen kunt u bij Scapino terecht.
Scapino heeft regelmatig leuke acties en aanbiedingen. Bekijk de Scapino folder gemakkelijk online op Foldersenkranten.nl. Hier vindt u gelijk het voor u dichtstbijzijnde filiaal en de meest actuele openingstijden.