Runnersworld


Runnersworld folders

Runnersworld is hét adres bij uitstek voor alle hardloopliefhebbers. Hier vindt je alles op het gebied van deze sport. Van hartslagmeters tot hardloopschoenen en van sportkleding tot trainingsschema’s; Runnersworld biedt een gespecialiseerd totaalconcept. Lees hierboven het nieuwe Run & Read magazine van Runnersworld en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op hardloop gebied.

Met 23 winkels verspreid door heel Nederland verovert Runnersworld al jaar en dag de sportharten van menig hardloper. Het assortiment van Runnersworld bestaat uit gerenommeerde merken die hun bestaansrecht ruimschoots bewezen hebben. Denk aan onder meer Asics, Craft, Polar Adidas Mizuno en Nike. Bovendien adviseert Runnersworld je bij al je aankopen. Met alle expertise en ervaring in huis  en met alle aandacht voor jouw persoonlijke behoeften, wensen én budget weten de vakkundige werknemers van Runnersworld precies wat jij nodig hebt. Zo weet je zeker dat je bij Runnersworld goed zit.
Hardloopschoenen zijn bijvoorbeeld heel persoonlijk en het kan lastig zijn het perfecte paar te scoren. Gelukkig hebben ze bij Runnersworld de juiste apparatuur en kennis in huis om jou optimaal te kunnen begeleiden in je aankoop. Je kunt de schoenen niet alleen passen, het is minstens zo belangrijk er even goed op hard te lopen. Zowel in de winkel als een klein rondje op straat. Dat is bij Runnersworld dan ook geen probleem! En niet alleen voor schoenen, maar bijvoorbeeld ook voor de opbouw van jouw inspanningen, de leukste trainingsroutes en de juiste sportvoeding  ben je bij deze hardloopgigant aan het juiste adres. Met persoonlijke trainingsschema’s, BMI meters, hardlooproutes en nog veel meer hoef je niet bang te zijn ook maar iets te missen. Bekijk het magazine Run & Read van Runnersworld op FoldersenKranten.nl en laat je inspireren.