Ron Offenbach Jewels


Ron Offenbach Jewels folders

Ron Offenbach is een bekende groothandel in verschillende collecties sierraden. Naast een breed scala aan merkloze collecties vindt u bij Ron Offenbach ook merken als Benetton, Nuove Gioie, Concepts en Pierre Balmain. Ook horloges van het merk Zitti Tutti vindt u bij deze juwelier. Voor een goed impressie van de huidige sieraden trends kunt u terecht in het online Ron Offenbach magaizne, genaamd New Bling.

Ron Offenbach werd in 1999 op de Nederlandse juweliersmarkt geïntroduceerd door de gelijknamige oprichter. Ron Offenbach was toen al ruim 12 jaar actief in de juweliersbranche en wist met zijn ruime ervaring de winkelformule als snel tot een groot succes te maken door in te spelen op veranderingen in de markt. Met een aantal eigen collecties zoals Bling Bling, Diamo en de MAX horlogelijn verovert Ron Offenbach nog altijd de juweliersbranche. Een voorbeeld is de prachtige Basics collectie, welke bestaat uit stijlvolle, moderne sierraden voor de modebewuste, zelfverzekerde vrouw.
Daarbij verovert Ron Offenbach menig vrouwenhart met zijn New Bling folders, welke keer op keer boordevol prachtige, moderne sierraden staat. Eyecatching wordt u gemakkelijk gemaakt wanneer u kiest voor een sierraad uit dit brede assortiment. Moderne sets van hangers, oorsieraden, armbanden en ringen met edelstenen, zirkonia of parels; u vindt het in deze prachtige folder die bij vele juweliers zeer populair is. Vrouwelijke, speelse en zeer stijlvolle sierraden; dat is waar u bij Ron Offenbach van op aan kunt. Ron Offenbach informeert u regelmatig over de laatste collecties, leuke aanbiedingen en fijne acties. Blijf op de hoogte over Ron Offenbach en profiteer van korting. Bekijk het magazine van Ron Offenbach gemakkelijk, overzichtelijk online via FoldersenKranten.nl.