Rivièra Maison


Rivièra Maison folders

De meubels van Riviera Maison kenmerken zich door de sfeervolle uitstraling en de mooie, pure producten die ervoor gebruikt worden. De collectie is ruim en bestaat uit zowel meubelen als accessoires en seizoensproducten. Voor beide collecties kunt u terecht in de gratis in te kijken online Rivièra Maison magazines.

Van kerstballen tot heerlijke fauteuils en van glazen tot behang; Rivièra Maison biedt een totaalconcept van mooie, warme luxe producten in een ultiem huiselijke sfeer. Dat is dan ook precies wat Rivièra Maison met de collecties wil bereiken; een huiselijke sfeer waarin genieten en leven centraal staat en waar een breed publiek een Feel Good-associatie mee heeft. Deze bedoeling komt direct tot uiting in de winkels van Rivièra Maison. Een team van stylisten is daar continu aan het werk om de winkels zo in te richten zodat u als klant optimaal geïnspireerd wordt. U vindt bij Rivièra Maison meer dan 3000 producten, die stuk voor stuk exclusief zijn. Ze worden dan ook zelf ontworpen door het concern. Daarbij wordt de collectie continu vernieuwd en aangevuld met nieuwe producten, zodat u altijd verrast wordt bij een bezoek aan één van de winkels.
Maar niet alleen voor sfeer en exclusiviteit gaat u naar een winkel van Rivièra Maison. Naast deze peilers staat namelijk ook service en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel. U zal dan ook gauw genoeg merken dan gewoon ‘goed’ bij Rivièra Maison nooit goed genoeg is. Zo bent u ervan verzekerd altijd het beste in huis te halen! Laat u inspireren door Rivièra Maison en bekijk het Rivièra Maison magazine gemakkelijk online via FoldersenKranten.nl. Hier vindt u ook de voor u dichtstbijzijnde vestiging en de actuele openingstijden.