Primark


Primark folders

Primark is dé shopsensatie van nu. De laatste mode voor een betaalbare prijs, zonder in te hoeven leveren op kwaliteit. Dat is waar Primark voor staat. Bekijk hier de laatste online Primark folder en geniet van de extra aanbiedingen en kortingen van het Primark modehuis.

Stijl, kwaliteit en betaalbare prijzen vormen een geheel bij Primark. U vindt er voor ieder wat wils; dames, heren, kinderen en accessoires voor in huis. Of het nu om een feestje, werk of vakantie gaat, Primark biedt altijd de juiste look. Zo hoeft u voor die ene perfecte outfit nooit verder te zoeken dan de dichtstbijzijnde winkel van Primark.
De geschiedenis van deze baanbrekende winkel loopt van de eerste winkel in Ierland in 1969, tot aan de meest recente flagship winkel in Edinburgh. Inmiddels zijn er 237 Primark winkels te vinden door heel Europa en maar liefst 156 winkels in het Verenigd Koninkrijk alleen. In Nederland vindt u drie grote Primark filialen in Zaandam, Rotterdam en Hoofddorp met een enorme populariteit onder modeliefhebbend Nederland. Daarbij is Primark voorbeeld van een maatschappelijk verantwoorde onderneming die verantwoordelijkheid neemt voor al haar handelen binnen de organisatie. Zo heeft Primark een lidmaatschap van het Etisch handelen initiatief, waarmee Primark laat zien vastberaden te zijn op eigen kracht succes te hebben zonder dat dat ten koste gaat van anderen. Ook steunt het bedrijf gedurende het jaar veel lokale liefdadigheidsinstellingen en heeft Primark verordeningen voor verpakkingsmateriaal ontworpen om de hoeveelheid verpakkingen die bij het vuilnis terecht komen te reduceren. Dit alles bij elkaar maakt Primark tot een fantastisch en succesvol bedrijf. Primark publiceert regelmatig folders vol acties en aanbiedingen. Bekijk de Primark folder gemakkelijk online via FoldersenKranten.nl.