Prijsmepper


Prijsmepper folders

Bij Prijsmepper kunt u dagelijks terecht voor restantpartijen voor outlet prijzen. Zo vindt u hier een breed scala aan producten voor een superscherpe prijs. Bij Prijsmepper vindt u restvoorraden van drogisterijketens Kruidvat en Trekpleister. Deze worden hier verkocht zodat de filialen van Kruidvat en Trekpleister zo schoon en overzichtelijk mogelijk en altijd vernieuwend kunnen blijven. De aanbiedingen en speciale acties van deze producten worden vaak maandelijks gepresenteerd in de Prijsmepper folder online.

Van verzorgingsproducten zoals shampoo, tandpasta, haarstyling en bodylotion tot schrijfwaren, cadeauartikelen, speelgoed en luiers; u vindt het allemaal bij Prijsmepper. A-merken met enorm veel voordeel. Scoor hier bijvoorbeeld uw favoriete shampoo voor de helft van wat u normaal betaalt of geniet van fikse korting op dure producten als luiers en haarstyling. Zo houdt u geld over voor andere leuke dingen! Wees er wel snel bij, want bij Prijsmepper geldt voor alle aanbiedingen dat op ook echt op is.
Met twintig filialen verspreid door het land, meestal op tijdelijke locaties, rekent Prijsmepper in vrijwel elke provincie af met dure prijzen. Daarbij heeft ieder Prijsmepper filiaal zijn eigen specialiteit. Zo zijn er bijvoorbeeld filialen die enkel verzorgingsproducten verkopen en filialen die zich specialiseren op speelgoed of textiel. Prijsmepper is onderdeel van de A.S. Watson groep; de grootste retailer wereldwijd op het gebied van gezondheid en verzorging. Naast Prijsmepper behoren ook Kruidvat, ICI Paris en Trekpleister tot deze groep in Nederland. Prijsmepper wordt beschouwd als de snelste winkelketen binnen deze groep. Prijsmepper publiceert regelmatig een nieuwe Prijsmepper folder vol met actuele aanbiedingen. Bekijk deze Prijsmepper reclamefolder gemakkelijk online via Foldersenkranten.nl. Hier vindt u ook de locaties van de Prijsmepper filialen en de meest actuele openingstijden.