Polare


Polare folders

Polare is de naam van de nieuwe winkel die voort is gekomen uit de samenwerking tussen boekenwinkels Selexyz en De Slegte. Bij het nieuwe Polare kunt u terecht voor een uitgebreide selectie aan nieuwe, tweedehands en voordeelboeken. Bekijk uw voordeel in de actuele Polare folder vol met aanbiedingen en koopjes op de leukste boeken.

Maar ook voor studieboeken en voor E-books bent u bij Polare aan het juiste adres. Met vestigingen verspreid door heel Nederland en België is er altijd een Polare vestiging bij u in de buurt en bent u nooit ver verwijderd van die ene fantastische thriller, dat prachtige salontafelboek of dat handige studieboek. En dat altijd voor een scherpe, voordelige prijs! En ook online kunt u uw hart ophalen. Een goedgevulde webshop met talloze titels is een waar walhalla voor de gemiddelde boekenwurm. In de overzichtelijke webshop zoekt en bestelt u het boek van uw keuze gemakkelijk online waarna uw bestelling binnen een paar dagen bij u thuis wordt afgeleverd.

Ook voor gebruikte boeken zit u bij Polare goed. Met een uitgebreid assortiment van ruim 390.000 tweedehands boeken vindt u bij Polare vrijwel altijd het boek dat u zoekt. Toch niet het boek van uw keuze gevonden? Geef het dan online door aan de BoekenZoekService en u krijgt een e-mail wanneer het boek gevonden is. Ook voor het aanbieden en verkopen van uw eigen gebruikte boeken komt u naar een vestiging van Polare. Polare informeert en inspireert u graag in een regelmatige Polare folder. Hier vindt u – naast de toch al aantrekkelijke prijzen – ook nog eens fijne Polare acties en aanbiedingen. Profiteer dus, en bekijk de Polare folder online via FoldersenKranten.nl.