Piet Zoomers


Piet Zoomers folders

Winkelen is een feest! Dat is waar Piet Zoomers voor staat. Shoppen zorgt ervoor dat u er even helemaal tussenuit bent om iets nieuws uit te zoeken. Bekijk eerst de online Piet Zoomers folder en doe alvast shop inspiratie of maak gebruik van de vele aanbiedingen uit de Piets Zoomers folder. 

Geniet van het opgetogen gevoel wanneer u iets moois vindt. Dat is waar het allemaal om draait bij Piet Zoomers. Hier bent u als klant het allerbelangrijkst. Er wordt dan ook alles aan gedaan om het u naar uw zin te maken en u te laten genieten van dat feestelijke gevoel dat winkelen met zich mee brengt. Of u nu op zoek bent naar de juiste jeans, een feestelijke outfit of die ene modieuze jas; u vindt het allemaal volgens de laatste mode en trends bij Piet Zoomers. Zowel in de winkel als online!
Het begon allemaal in 1972 toen Piet Zoomers vanuit zijn boerderij in het Gelderse Wilp een handeltje begon in broeken. Al gauw groeide deze huiskamerhandel uit tot een grotere winkel, waarna door de loop der jaren meerdere dependances werden geopend in Oost-Nederland. Inmiddels is de oude boerderij omgebouwd tot ModeMall en staat Piet Zoomers bekend als dé fashion keten in het oosten van het land met de luxere kledingmerken als onder meer Gant, Tommy Hilfiger, Ralph Lauren, G-Star, Armani en Hugo Boss. De hoofdvestiging is nog altijd te vinden in Wilp, andere filialen van Piet Zoomers zijn te vinden in Apeldoorn, Arnhem, Doetinchem, Enschede, Hengelo, Lochem, Oldenzaal en Zwolle. Een nieuwe vestiging in ’s Hertogenbosch staat tevens op de planning. Piet Zoomers publiceert regelmatig acties en aanbiedingen in de Piet Zoomers folder. Bekijk deze Piet Zoomers folder gemakkelijk online op FoldersenKranten.nl