Piet Klerkx


Piet Klerkx folders

Piet Klerkx is dé woonmall voor alles op het gebied van wonen. U vindt er meubelen, woonaccessoires, keukens, bedden en alles voor uw sanitair in tal van stijlen en smaken. U vindt veel van deze woonstijlen terug in de online Piet Klerkx folder. Bekijk de laatste editie bovenaan deze pagina.

Van modern tot klassiek en van design tot landelijk. Wat uw smaak ook is, Piet Klerkx is er voor u. Dus of u nu op zoek bent naar een klassieke eettafel, een moderne fauteuil, een volledige keuken of leuke woonaccessoires; bij Piet Klerkx vindt u alles onder één dak. Dat maakt winkelen bij Piet Klerkx extra leuk. Hier kunt u op uw gemak de showroom bekijken en rustig uw favoriete items bekijken. Daarbij bent u altijd verzekerd van een gedegen en professioneel advies door de behulpzame medewerkers. En bent u opzoek naar een leuk cadeau voor het huis van iemand anders? Dan biedt Piet Klerkx u voldoende cadeau inspiratie in de cadeaushop. Niet voor niets is de lijfspreuk van Piet Klerkx al jaren ‘De keuze is er reuze’.
Naast de eigen collecties van Piet Klerkx vindt u bij deze woongigant ook een breed assortiment aan woonmerken als onder meer Montel, Natuzzi, Auping en Villeroy & Boch. En dat allemaal voorzien van de laagste prijsgarantie! Vindt u uw aankoop ergens anders toch goedkoper, betaalt Piet Klerkx u het verschil gewoon terug. Zo betaalt u bij Piet Klerkx nooit teveel. Het leven is tenslotte al duur genoeg! U vindt Piet Klerkx in de steden Waalwijk, Rotterdam en Amersfoort. Op FoldersenKranten.nl bekijkt u eenvoudig de meest actuele Piet Klerkx folder, de openingstijden van de verschillende filialen en de laatste Piet Klerkx aanbiedingen.