Pandora


Pandora folders

Pandora is één van de meest populaire sieradenmerken welke de afgelopen jaren enorm in populariteit is gegroeid. Met name door de komst van de Pandora bedelarmband is het merk niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Bekijk het maandelijkse Pandora magazine nu ook online en ontdek de laatste sierraden trends van Pandora.

Pandora biedt prachtige designs in handgemaakte en moderne sierraden, gemaakt van oorspronkelijke materialen voor een aantrekkelijke prijs. Van bedels tot armbanden en van ringen tot kettingen; bij Pandora vindt u stuk voor stuk prachtige exemplaren. Het merk wordt niet voor niets verkocht in meer dan 65 landen op 6 continenten met meer dan 10.000 verkooppunten en ongeveer 700 eigen Pandora winkels. Wat ooit begon als een lokale Deense juwelier, is nu uitgegroeid tot een wereldleidend internationaal juweliersbedrijf.
Het bedrijf werd wereldwijd bekend toen in het jaar 2000 de Pandora bedelarmband op de Deense markt werd gelanceerd. Consumenten omarmden het concept met beide armen en in de jaren die volgden breidde Pandora als snel internationaal uit met verkopen in bijvoorbeeld de Verenigde Staten, Duitsland en Australië. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een alom bekende juwelier met prachtige kwaliteitssieraden. De missie van Pandora is om vrouwen van over de hele wereld handgemaakte, moderne en authentieke sierraden te bieden van hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs, zodat elke vrouw geïnspireerd wordt haar individualiteit te ontdekken en te uiten. De collectie van Pandora wordt regelmatig aangevuld en gewijzigd. Pandora informeert u hier regelmatig over in de folders en brochures. Blijf op de hoogte van het assortiment en profiteer van fijne acties en aanbiedingen; bekijk de Pandora magazines en folders van Pandora gemakkelijk en overzichtelijk online via FoldersenKranten.nl.